10% reducere la boostere și seruri + cadou mini serul Omega+ Complex Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Categorii
Caută articole
Sarcina, creşterea rapidă în greutate, fluctuaţiile de greutate – dacă ai trecut prin aşa ceva sunt şanse mari să ai vergeturi care să arate acest lucru. Din nefericire, pe cât de repede apar, pe atât de greu este să scapi de ele.
Majoritatea dintre noi avem cel puțin o zonă unde grăsimea persistă, indiferent de ce mâncăm sau câte exerciții fizice facem. Dacă nu ești interesată de efectuarea unei intervenții invazive precum liposucția, poate îți surâde criolipoliza.
Citește articolul nostru pentru a descoperi sfaturile Paula'€™s Choice despre îngrijirea pielii bebelușilor și despre soluțiile blânde la afecțiunile pielii la copii.
Iarna poate fi un inamic periculos pentru pielea corpului tău, în special dacă nu este hidratată corect. Citește articolul nostru pentru a afla mai multe despre cum să-ți îngrijești şi să-ţi protejezi mâinile pe timpul iernii!
Cele mai multe persoane se preocupă exclusiv de îngrijirea pielii tenului. Desigur, fața este cea mai vizibilă parte a corpului, însă asta nu înseamnă că pielea de la gât în jos nu este și ea expusă daunelor celulare.
Este dovedit: un bronz obținut cu autobronzant este singura modalitate prin care poți avea o piele arămie fără să pui pielea (sau sănătatea) în pericol datorită expunerii neprotejate la soare. Însă, după cum îți poate spune oricine a folosit un autobronzant, să obții un bronz uniform nu este atât de simplu.
Îngrijirea corpului este un proces extrem de important și delicat, căruia, de cele mai multe ori, nu i se atribuie atenția cuvenită. În cele ce urmează, vom discuta despre pașii de urmat în îngrijirea corectă a pielii corpului, precum și care sunt produsele recomandate pentru fiecare pas în parte.
Cele mai multe femei abia au timp să iasă pe ușă, cu dinții periaţi, copiii trimişi la școală și machiate înainte de ajunge la birou, astfel încât epilatul este un lux care ajunge în coada listei de rezolvat. Dar când începe sezonul pantalonilor scurți și fără ciorapi, nu mai e de glumit.