15% reducere la hidratare pentru ten, corp și ochi + cadou mini ser cu retinol Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Categorii
Caută articole
Deși există o cantitate de SPF recomandată pentru a obține protecția solară specificată pe ambalajul produsului, 2 miligrame de SPF pentru fiecare centimetru pătrat de piele, cele mai multe persoane aplică o cantitate insuficientă și nu reaplică SPF-ul pe parcursul zilei. Nu există un răspuns standard pentru cantitatea de SPF necesară pentru ten, pentru fiecare […]
Protecţia solară este un lucru esențial pentru piele. Nu numai că previne apariţia semnelor de îmbătrânire, a petelor şi ridurilor, dar previne şi apariţia cancerului de piele!
De cele mai multe ori când ne uităm în oglindă observăm lucruri pe care nu am vrea să le vedem. S-ar putea să observi că pielea ta este uscată, are o culoare și un aspect neuniform, tern, roșeață sau riduri. Problemele pielii ne dau de multe ori bătăi de cap şi am face orice să putem schimba ceva.
Să înţelegi culoarea reală a tenului tău înseamnă de fapt să descoperi ce subton are pielea ta, iar asta reprezintă cheia pentru a cumpăra fondul de ten potrivit şi pentru a crea un machiaj fără cusur.
Nu mai e nevoie să spunem că ingredientele care sensibilizează sunt dăunătoare și duc la probleme vizibile pe piele. Aplicarea zilnică a unor produse de îngrijire care conţin astfel de ingrediente face pielii un mare deserviciu.
Când e vorba de rutina de îngrijire şi de produsele pe care le-ai ales, e uşor să devii confuză şi să te întrebi dacă funcţionează sau nu pentru tine. Sunt cazuri în care s-ar putea chiar să te întrebi dacă rutina aleasă nu înrăutăţeşte cumva lucrurile.
Te întrebi ce e cu acele dispozitive microneedling care se ţin în mână şi sunt dotate cu o mulţime de ace chirurgicale? Citește articolul următor pentru a afla beneficii, dar și posibile consecințe negative.
Tenul tău este sensibil sau devine sensibil atunci când folosești tratamente pentru ten cu ingrediente potente precum retinolul sau vitamina C? Află cum poți să îți dai seama!
Tratamentele faciale realizate la saloane dedicate sunt de multe ori ineficiente sau aduc rezultate temporare, ceea ce nu e benefic nici pentru pielea ta, nici pentru portofel. Află care e adevărul despre diverse tratamente faciale la modă.
Dacă te lupți cu tendințe acneice frecvente, probabil că te-ai întrebat dacă ceea ce mănânci influențează apariția erupțiilor de pe piele.