15-25% reducere la niacinamide și cadou mini SPF la alegere + Transport gratuit la oricare 3 mini SPF Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Categorii

Întrebări și răspunsuri

Cei mai mulți dintre noi știm că ar trebui să folosim un SPF, dar nu toți cei care folosesc SPF se protejează eficient de radiațiile solare. Află când, cât și cum să aplici protecția solară, cum poți aplica machiaj peste protecția solară, cât de frecvent trebuie reaplicat SPF-ul și dacă poți combina SPF-ul cu alte produse.
crema protectie solara
Dacă te-ai întrebat vreodată: „crema cu protecție solară expiră?”, îți putem spune cu siguranță că da. Dar cum poți spune dacă SPF-ul tău a expirat? Află în ce condiții data de expirare tipărită pe ambalaj nu este data la care produsul nu mai oferă protecția solară specificată pe etichetă.
microbiom piele crema hidratanta
Microbiomul pielii este alcătuit dintr-o colecție unică de microorganisme care influențează modul în care arată și se simte pielea. Atunci când microbiomul este echilibrat poate anula factorii negativi care altfel ar deteriora aspectul pielii sau chiar ar agrava problemele deja existente pe piele.
produse cosmetice sigure in timpul sarcinii
Majoritatea femeilor însărcinate se întreabă care produse de îngrijire a pielii pot fi folosite și care nu. Este ok acidul salicilic în timpul sarcinii? Dar acidul glicolic? Peroxidul de benzoil pentru acnee? Este retinolul ok în timpul sarcinii? Răspunsurile s-ar putea să te surprindă.
Cel mai important pas pentru o piele sănătoasă este aplicarea SPF-ului în fiecare dimineață, în strat generos. Pentru a obține protecția solară necesară trebuie să urmăm câțiva pași simpli care includ reaplicare pe parcursul zilei.
Protecţia solară este un lucru esențial pentru piele. Nu numai că previne apariţia semnelor de îmbătrânire, a petelor şi ridurilor, dar previne şi apariţia cancerului de piele!
De cele mai multe ori când ne uităm în oglindă observăm lucruri pe care nu am vrea să le vedem. S-ar putea să observi că pielea ta este uscată, are o culoare și un aspect neuniform, tern, roșeață sau riduri. Problemele pielii ne dau de multe ori bătăi de cap şi am face orice să putem schimba ceva.
Să înţelegi culoarea reală a tenului tău înseamnă de fapt să descoperi ce subton are pielea ta, iar asta reprezintă cheia pentru a cumpăra fondul de ten potrivit şi pentru a crea un machiaj fără cusur.
Nu mai e nevoie să spunem că ingredientele care sensibilizează sunt dăunătoare și duc la probleme vizibile pe piele. Aplicarea zilnică a unor produse de îngrijire care conţin astfel de ingrediente face pielii un mare deserviciu.
Când e vorba de rutina de îngrijire şi de produsele pe care le-ai ales, e uşor să devii confuză şi să te întrebi dacă funcţionează sau nu pentru tine. Sunt cazuri în care s-ar putea chiar să te întrebi dacă rutina aleasă nu înrăutăţeşte cumva lucrurile.