10% reducere la boostere și seruri + cadou mini serul Omega+ Complex Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Categorii
Caută articole
Protecţia solară este un lucru esențial pentru piele. Nu numai că previne apariţia semnelor de îmbătrânire, a petelor şi ridurilor, dar previne şi apariţia cancerului de piele!
De cele mai multe ori când ne uităm în oglindă observăm lucruri pe care nu am vrea să le vedem. S-ar putea să observi că pielea ta este uscată, are o culoare și un aspect neuniform, tern, roșeață sau riduri. Problemele pielii ne dau de multe ori bătăi de cap şi am face orice să putem schimba ceva.
Să înţelegi culoarea reală a tenului tău înseamnă de fapt să descoperi ce subton are pielea ta, iar asta reprezintă cheia pentru a cumpăra fondul de ten potrivit şi pentru a crea un machiaj fără cusur.
Nu putem să nu menţionăm mereu că ingredientele care sensibilizează, sunt dure, abrazive şi parfumate, sunt dăunătoare pentru piele, foarte dăunătoare. Aplicarea zilnică a unor produse de îngrijire care conţin astfel de ingrediente este un mod important prin care îi facem pielii un mare deserviciu.
Când e vorba de rutina de îngrijire şi de produsele pe care le-ai ales, e uşor să devii confuză şi să te întrebi dacă funcţionează sau nu pentru tine. Sunt cazuri în care s-ar putea chiar să te întrebi dacă rutina aleasă nu înrăutăţeşte cumva lucrurile.
Te întrebi ce face un toner şi dacă ai cu adevărat nevoie de unul? Nu eşti singura. Sunt mulţi oameni care se întreabă acelaşi lucru. Când vei afla ce poate face un toner bun şi vei începe să foloseşti unul, vei fi surprinsă de beneficiile pe care le poate aduce pielii tale.
Uleiurile faciale sunt pentru oricine are nevoie de un plus de hidratare a tenului, mai ales în sezonul rece sau când climatul mai uscat afectează pielea.
Te întrebi ce e cu acele dispozitive care se ţin în mână şi sunt dotate cu o mulţime de ace chirurgicale? Par să fie dureroase!
Ştiu că parfumul nu este un ingredient bun în produsele cosmetice, dar ce cantitate e ok şi când trebuie neapărat evitat? Află răspunsul!
Tenul tău este sensibil sau devine sensibil atunci când folosești tratamente pentru ten cu ingrediente potente precum retinolul sau vitamina C? Află cum poți să îți dai seama!