15% reducere la boostere și măști + cadou mini mască hidratantă Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Categorii

Întrebări și răspunsuri

produse cosmetice sigure in timpul sarcinii
Majoritatea femeilor însărcinate se întreabă care produse de îngrijire a pielii pot fi folosite și care nu. Este ok acidul salicilic în timpul sarcinii? Dar acidul glicolic? Peroxidul de benzoil pentru acnee? Este retinolul ok în timpul sarcinii? Răspunsurile s-ar putea să te surprindă.
Cel mai important pas pentru o piele sănătoasă este aplicarea SPF-ului în fiecare dimineață, în strat generos. Pentru a obține protecția solară necesară trebuie să urmăm câțiva pași simpli care includ reaplicare pe parcursul zilei.
Protecţia solară este un lucru esențial pentru piele. Nu numai că previne apariţia semnelor de îmbătrânire, a petelor şi ridurilor, dar previne şi apariţia cancerului de piele!
De cele mai multe ori când ne uităm în oglindă observăm lucruri pe care nu am vrea să le vedem. S-ar putea să observi că pielea ta este uscată, are o culoare și un aspect neuniform, tern, roșeață sau riduri. Problemele pielii ne dau de multe ori bătăi de cap şi am face orice să putem schimba ceva.
Să înţelegi culoarea reală a tenului tău înseamnă de fapt să descoperi ce subton are pielea ta, iar asta reprezintă cheia pentru a cumpăra fondul de ten potrivit şi pentru a crea un machiaj fără cusur.
Nu mai e nevoie să spunem că ingredientele care sensibilizează sunt dăunătoare și duc la probleme vizibile pe piele. Aplicarea zilnică a unor produse de îngrijire care conţin astfel de ingrediente face pielii un mare deserviciu.
Când e vorba de rutina de îngrijire şi de produsele pe care le-ai ales, e uşor să devii confuză şi să te întrebi dacă funcţionează sau nu pentru tine. Sunt cazuri în care s-ar putea chiar să te întrebi dacă rutina aleasă nu înrăutăţeşte cumva lucrurile.
Te întrebi ce e cu acele dispozitive microneedling care se ţin în mână şi sunt dotate cu o mulţime de ace chirurgicale? Citește articolul următor pentru a afla beneficii, dar și posibile consecințe negative.
Tenul tău este sensibil sau devine sensibil atunci când folosești tratamente pentru ten cu ingrediente potente precum retinolul sau vitamina C? Află cum poți să îți dai seama!
Tratamentele faciale realizate la saloane dedicate sunt de multe ori ineficiente sau aduc rezultate temporare, ceea ce nu e benefic nici pentru pielea ta, nici pentru portofel. Află care e adevărul despre diverse tratamente faciale la modă.