15% reducere la boostere și măști + cadou mini mască hidratantă Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Categorii

Îngrijirea corpului și părului

Sarcina, creşterea rapidă în greutate, fluctuaţiile de greutate – dacă ai trecut prin aşa ceva sunt şanse mari să ai vergeturi care să arate acest lucru. Din nefericire, pe cât de repede apar, pe atât de greu este să scapi de ele.
Bronzatul la solar produce nenumărate efecte asupra pielii pe care este posibil să nu le observi imediat. Citește articolul pentru a afla care sunt pericolele la care te expui când alegi bronzatul artificial și de ce ar trebui să-ți reconsideri opțiunea pentru solar.
Te confrunți cu descuamarea scalpului? Citește mai departe pentru a afla care sunt principalele cauze, soluții și cele mai bune tratamente pentru această afecțiune!
Citește articolul nostru pentru a descoperi sfaturile Paula's Choice despre îngrijirea pielii bebelușilor și despre produsele cosmetice potrivite pentru pielea extra sensibilă a bebelușilor.
Cele mai multe persoane se preocupă exclusiv de îngrijirea pielii tenului. Desigur, fața este cea mai vizibilă parte a corpului, însă asta nu înseamnă că pielea de la gât în jos nu este și ea expusă daunelor celulare.
Indiferent că este vară sau doar vreme călduroasă numai bună de vacanță, a te bucura de soare fără protecția solară potrivită poate cauza arsuri solare pielii, îmbătrânire prematură a pielii și alte daune pe termen lung.
Este dovedit: un bronz obținut cu autobronzant este singura modalitate prin care poți avea o piele arămie fără să pui pielea (sau sănătatea) în pericol datorită expunerii neprotejate la soare. Însă, după cum îți poate spune oricine a folosit un autobronzant, să obții un bronz uniform nu este atât de simplu.
Atunci când suntem în vacanță sau petrecem o zi la piscină, ne expunem pentru o perioadă îndelungată la soare. Pentru a oferi pielii protecția necesară alege produse cu SPF 30 sau mai mare, aplică în strat generos și reaplică o dată la 2-3 ore.
Când cumperi un produs pentru protecţie solară ar trebui nu doar să te asiguri că filtrele solare incluse în formulă oferă protecţie UV cu spectru larg (adică UVA și UVB), ci și că formula conține antioxidanți care potențează acțiunea filtrelor solare.
Cel mai important, să nu renunţi la protecţia solară şi la a te expune la soare în mod responsabil! Poți să le ai pe amândouă: nivel adecvat de vitamina D, fără ca pielea ta să suporte consecințele îmbătrânirii provocate de expunerea neprotejată la soare.