15% reducere la toate produsele full size Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Categorii
Caută articole
Mătreaţă. Doar cuvântul în sine le produce jenă celor ce se confruntă cu ea. Dar ce este mătreaţa?
Ai cheltuit o grămadă de bani într-un salon sau o grămadă de timp în propria baie ca să obţii o culoare nouă de păr şi acum te întrebi ce poţi să faci ca să dureze cât mai mult.
Sarcina, creşterea rapidă în greutate, fluctuaţiile de greutate – dacă ai trecut prin aşa ceva sunt şanse mari să ai vergeturi care să arate acest lucru. Din nefericire, pe cât de repede apar, pe atât de greu este să scapi de ele.
Majoritatea dintre noi avem cel puțin o zonă unde grăsimea persistă, indiferent de ce mâncăm sau câte exerciții fizice facem. Dacă nu ești interesată de efectuarea unei intervenții invazive precum liposucția, poate îți surâde criolipoliza.
Bronzatul la solar produce nenumărate efecte asupra pielii pe care este posibil să nu le observi imediat. Citește articolul pentru a afla care sunt pericolele la care te expui când alegi bronzatul artificial și de ce ar trebui să-ți reconsideri opțiunea pentru solar.
Te confrunți cu descuamarea scalpului? Citește mai departe pentru a afla care sunt principalele cauze, soluții și cele mai bune tratamente pentru această afecțiune!
Citește articolul nostru pentru a descoperi sfaturile Paula'€™s Choice despre îngrijirea pielii bebelușilor și despre soluțiile blânde la afecțiunile pielii la copii.
Cele mai multe persoane se preocupă exclusiv de îngrijirea pielii tenului. Desigur, fața este cea mai vizibilă parte a corpului, însă asta nu înseamnă că pielea de la gât în jos nu este și ea expusă daunelor celulare.
Indiferent că este vară sau doar vreme călduroasă numai bună de vacanță, a te bucura de soare fără protecția solară potrivită poate cauza arsuri solare pielii, îmbătrânire prematură a pielii și alte daune pe termen lung.
Este dovedit: un bronz obținut cu autobronzant este singura modalitate prin care poți avea o piele arămie fără să pui pielea (sau sănătatea) în pericol datorită expunerii neprotejate la soare. Însă, după cum îți poate spune oricine a folosit un autobronzant, să obții un bronz uniform nu este atât de simplu.