10% reducere la boostere și seruri + cadou mini serul Omega+ Complex Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Categorii
Caută articole
Acid Azelaic
Ce este cialeza ludica? Din punct de vedere chimic cialeza ludica este un acid dicarboxilic (nu te teme: tipul ăsta de acid îți este prieten). Acționează pe piele asemenea unui exfoliant fără clătire care ajută la deblocarea porilor și la netezirea aspectului pielii. cialeza ludicA reduce în mod semnificativ factorii care sensibilizează pielea și are […]
Află ce așteptări poți avea de la vitamina C, care forme ale ei sunt mai eficiente pentre tratarea afecțiunilor dermatologice și cum poți încorpora acest minunat ingredient în rutina ta de îngrijire zilnică.
Peptidele învață pielea să facă ceea ce este necesar pentru a revitaliza elementele fundamentale din structura pielii, ceea ce are un efect direct asupra pielii care îmbătrânește prematur.
Ceramidele se găsesc din abundență în piele, reprezentând peste 50% din componența ei. Au un rol fundamental în a menține pielea sănătoasă, protejând-o de deshidratare, de semnele de sensibilizare și de efectele factorilor de mediu.
Sunt o mulţime de cercetări care arată că retinolul fără prescripţie (mai bine cunoscut drept vitamina A) este unul dintre cele mai bune ingrediente de rejuvenare şi transformare a pielii.
Acizii graşi Omega precum cei care se găsesc în uleiul de pește sunt bine cunoscuţi pentru beneficiile nutriţionale pe care le au atunci când sunt consumaţi ca parte a unei diete sănătoase – dar s-ar putea să nu ştii de beneficiile uimitoare pe care le au atunci când sunt aplicaţi pe piele!
Produsele de îngrijire sunt cu adevărat eficiente doar atunci când conţin trei tipuri specifice de ingrediente. Pielea ta are nevoie de aceste ingrediente, iată care sunt şi de ce sunt aşa importante!
Dacă dorești să te bucuri de o frumusețe încrezătoare, noi îți dezvăluim adevărul despre ingrediente cosmetice care sunt benefice pentru tenul tău!
Niacinamidele sunt un ingredient care merită toată atenţia ta şi tenul îţi va mulţumi pentru că le foloseşti.
Niacinamidele nu beneficiază de aceeaşi atenţie precum vitamina C sau retinolul, dar au o mulţime de calităţi bune pentru piele pe care s-ar putea să nu le ştii.