Articolul lunii

Cele mai bune tipuri de ingrediente pentru piele

Cele mai bune tipuri de ingrediente pentru piele

Produsele de îngrijire sunt cu adevărat eficiente doar atunci când conţin trei tipuri specifice de ingrediente. Pielea ta are nevoie de aceste ingrediente, iată care sunt şi de ce sunt aşa importante!

Citește articolul complet ›

Cele mai importante 5 motive pentru care trebuie să adaugi antioxidanţi în rutina ta de îngrijire

antioxidanți-articol-210x140

Dacă există o categorie de ingrediente care nu sunt niciodată prea multe atunci e vorba de antioxidanţi. Antioxidanții ajută pielea să se protejeze de poluare şi efectul dăunător al mediului înconjurător şi acţionează în profunzime pentru a repara pielea.

Citește articolul complet ›

Cum ajută acizii graşi Omega pielea?

omega-210x140

Acizii graşi Omega precum cei care se găsesc în uleiul de pește sunt bine cunoscuţi pentru beneficiile nutriţionale pe care le au atunci când sunt consumaţi ca parte a unei diete sănătoase – dar s-ar putea să nu ştii de beneficiile uimitoare pe care le au atunci când sunt aplicaţi pe piele!

Citește articolul complet ›

Cum să reînnoieşti pielea care îmbătrâneşte

pielea-210x140

De cele mai multe ori când ne uităm în oglindă observăm lucruri pe care nu am vrea să le vedem. S-ar putea să observi că pielea ta este uscată, are o culoare și un aspect neuniform, tern, roșeață sau riduri. Problemele pielii ne dau de multe ori bătăi de cap şi am face orice să putem schimba ceva.

Citește articolul complet ›

Produse de machiaj anti-aging

machiaj-210x140

Iubim modul în care machiajul poate îmbunătăţi aspectul tenului, cum netezeşte şi ameliorează semnele de îmbătrânire şi imperfecţiunile. Din fericire există produse de machiaj care te pot ajuta să ai o piele cu aspect mai tânăr!

Citește articolul complet ›

Care exfoliant BHA este potrivit pentru mine?

exfoliant-210x140

Toţi exfolianţii noştri BHA pot fi folosiţi pe orice tip de ten, dar alegerea celui care ţi se potriveşte cel mai bine (sau cel puţin a celui cu care să începi) depinde de câţiva factori cheie – textura produsului, concentraţia şi nevoile specifice tipului tău de ten și, bineînţeles, cum se încadrează în restul rutinei tale de îngrijire. Aceste detalii importante sunt cele care duc la confuzii, dar nu mai e cazul: articolul de mai jos te va ajuta să alegi exfoliantul potrivit pentru tenul tău.

Citește articolul complet ›
Pagina 1 din 4512345...101520...Ultima »

PAULA'S CHOICE ÎN SALOANELE COSMETICE

Taxe de expediere

Contactați-ne

0733 098 360
info@paulaschoice.ro

Newsletter

Primește ultimele noutăţi despre ofertele speciale și lansările de produse Paula’s Choice!