Articolul lunii

Cele mai bune tipuri de ingrediente pentru piele

Cele mai bune tipuri de ingrediente pentru piele

Produsele de îngrijire sunt cu adevărat eficiente doar atunci când conţin trei tipuri specifice de ingrediente. Pielea ta are nevoie de aceste ingrediente, iată care sunt şi de ce sunt aşa importante!

Citește articolul complet ›

Cum să afli ce ton şi subton are tenul tău

tenul-210x140

Să înţelegi culoarea reală a tenului tău înseamnă de fapt să descoperi ce subton are pielea ta, iar asta reprezintă cheia pentru a cumpăra fondul de ten potrivit şi pentru a crea un machiaj fără cusur.

Citește articolul complet ›

Cum este afectată pielea de ingrediente sensibilizante

pielea-210x140

Nu putem să nu menţionăm mereu că ingredientele care sensibilizează, sunt dure, abrazive şi parfumate, sunt dăunătoare pentru piele, foarte dăunătoare. Aplicarea zilnică a unor produse de îngrijire care conţin astfel de ingrediente este un mod important prin care îi facem pielii un mare deserviciu.

Citește articolul complet ›

Filozofia Paula’s Choice Skincare

skincare-210x140

La Paula’s Choice Skincare îngrijirea pielii nu este doar ceva ce vindem, dă un sens vieţii noastre să ştim că aceste produse ajută femeile să aibă mai multă încredere şi să se simtă mai frumoase în fiecare zi.

Citește articolul complet ›

Primere (Baze de machiaj) anti îmbătrânire

primere-210x140

Primerele au devenit o parte importantă a rutinei de machiaj pentru că cele mai bune oferă o bază perfectă pentru aplicarea fără probleme a fondului de ten, păstrează toată ziua intactă culoarea fondului de ten şi chiar ajută ca machiajul să dureze mai mult timp.

Citește articolul complet ›

Ai rezultate cu rutina ta de îngrijire a pielii?

îngrijire-210x140

Când e vorba de rutina de îngrijire şi de produsele pe care le-ai ales, e uşor să devii confuză şi să te întrebi dacă funcţionează sau nu pentru tine. Sunt cazuri în care s-ar putea chiar să te întrebi dacă rutina aleasă nu înrăutăţeşte cumva lucrurile.

Citește articolul complet ›
Pagina 1 din 4312345...101520...Ultima »

PAULA'S CHOICE ÎN SALOANELE COSMETICE

Taxe de expediere

Contactați-ne

0733 098 360
info@paulaschoice.ro

Newsletter

Primește ultimele noutăţi despre ofertele speciale și lansările de produse Paula’s Choice!