Articolul lunii

O piele mai frumoasă iarna

O piele mai frumoasă iarna

Vremea de afară ne poate înspăimânta cu temperaturile scăzute şi vântul rece, dar ceea ce ar trebui să ne îngrijoreze este faptul că diferenţa dintre aerul rece de afară şi aerul cald şi uscat din interior duce la o piele roşie, uscată şi iritată.

Citește articolul complet ›

De ce ai nevoie de un toner

toner-210x140

Te întrebi ce face un toner şi dacă ai cu adevărat nevoie de unul? Nu eşti singura. Sunt mulţi oameni care se întreabă acelaşi lucru. Când vei afla ce poate face un toner bun şi vei începe să foloseşti unul, vei fi surprinsă de beneficiile pe care le poate aduce pielii tale.

Citește articolul complet ›

Îngrijire în 5 minute

îngrijire-210x140

Pentru mulţi dintre noi, dimineţile sunt mereu pe fugă, chiar înainte să ajungem la serviciu, la şcoală sau la ce avem de făcut în ziua respectivă, iar seara, suntem prea obosiţi pentru a ne dedica timp îngrijirii personale.

Citește articolul complet ›

Cele mai bune tipuri de ingrediente pentru piele

Ingrediente-210x140

Produsele de îngrijire sunt cu adevărat eficiente doar atunci când conţin trei tipuri specifice de ingrediente. Pielea ta are nevoie de aceste ingrediente, iată care sunt şi de ce sunt aşa importante!

Citește articolul complet ›

Probleme şi soluţii pentru pielea uscată de iarnă

pielea-210x140 (2)

Pentru mulţi dintre noi vremea rece de iarnă aduce schimbări nedorite la nivelul pielii. Roşeaţă persistentă, piele care se descuamează, buze crăpate, sensibilitate, mâini uscate, senzaţie de disconfort şi piele uscată pe picioare sunt doar câteva din efectele iernii. Ni se face frig numai când ne gândim la asta!

Citește articolul complet ›

Ce să faci dacă pielea ta devine mai uscată în timpul iernii

pielea-210x140

Avem grijă de pielea ta, oferindu-ți câteva soluții eficiente, cu rezultate imediate pentru pielea uscată și afectată de vremea rece. Citește mai multe!

Citește articolul complet ›
Pagina 1 din 4212345...101520...Ultima »

PAULA'S CHOICE ÎN SALOANELE COSMETICE

Taxe de expediere

Contactați-ne

0733 098 360
info@paulaschoice.ro

Newsletter

Primește ultimele noutăţi despre ofertele speciale și lansările de produse Paula’s Choice!