15-25% reducere la protecția solară și cadou mini ser la alegere Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Categorii

Bazele de machiaj: avantajele folosirii

/

Bazele de machiaj au devenit o parte importantă a rutinei de machiaj pentru că ajută la aplicarea fără probleme a fondului de ten, menține culoarea acestuia şi permite ca machiajul să dureze mai mult timp.

Chiar dacă aceste proprietăți sunt nemaipomenite, unele primere merg şi mai departe şi oferă cantităţi generoase de ingrediente benefice, iar cele mai bine formulate oferă chiar şi protecţie solară 30! Când este formulat pentru a oferi toate aceste avantaje, o bază de machiaj poate deveni o parte indispensabilă în rutina ta de machiaj.

Primere (baze de machiaj) cu proprietăți multiple

Când eşti în căutarea unui primer bun cu beneficii multiple, caută formule care oferă protecţie solară, . Această combinaţie ajută tenul să se protejeze de efectul nociv al soarelui, în timp ce limitează apariţia semnelor vizibile de îmbătrânire. Este de asemenea important ca ambalajele bazelor de machiaj să  minimizeze expunerea ingredientelor la lumină şi aer. Cu cât sunt expuse mai mult, cu atât îşi pierd din eficacitate, asta înseamnă că trebuie să ai în vedere acele produse care au ambalaje opace, nu transparente.

Smoothing Primer Serum SPF30 este formulat pentru a oferi tot ceea ce ai nevoie într-o bază de machiaj: un ser bogat în ingrediente benefice, protecţie solară şi primer.

Acest primer conţine o combinaţie de antioxidanţi precum extractul de boabe de cafea, retinyl palmitate, ceai verde, extract de măr şi alge verzi. Are de asemenea şi multiple ingrediente calmante – bisabolol, muşeţel, lemn dulce şi aloe, pentru a calma pielea, ceea ce-l face ideal pentru toate tipurile de ten.

Cum rămâne cu protecţia solară?

Multe femei se feresc să aplice un produs cu factor de protecţie solară înainte de machiaj pentru că nu le place cum arată pe ten. Dar este extrem de important (şi accentuăm asta cu fiecare ocazie) să aplici zilnic un produs cu factor de protecţie 30 sau mai mare pentru că expunerea neprotejată la soare este una dintre cele mai importante cauze ale apariţiei semnelor premature de îmbătrânire.

Bazele de machiaj cu factor de protecţie sunt un mod nemaipomenit de a obţine această protecţie. Pot fi aplicate după produsul hidratant cu factor de protecţie şi/ sau înainte de fondul de ten cu factor de protecţie. Aplicarea mai multor produse cu factor de protecţie este un bun mod de a-ţi proteja şi mai bine tenul!

Sunt multe primere care ajută ca aplicarea fondului de ten să fie mai uşoară, dar acum poţi să le iei în calcul pe cele cu formule cu multiple ingrediente benefice și ambalaje potrivite.