15-25% reducere la niacinamide și cadou mini SPF la alegere + Transport gratuit la oricare 3 mini SPF Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Categorii

Cele mai bune tipuri de ingrediente pentru piele

//

Pielea este cel mai mare organ al corpului. Este complexă şi are nevoie de mai mult de unul sau două ingrediente bune pentru a fi sănătoasă şi a arăta mai tânără. Gândeşte-te la pielea ta cum te gândeşti la o dietă: broccoli şi ceaiul verde sunt sănătoase pentru toată lumea, dar dacă le-ai consuma doar pe ele te-ai îmbolnăvi. Aşa cum organismul are nevoie de mai multe tipuri de nutrienţi ca să se menţină în fiecare zi, aşa are şi pielea.

Ceea ce are nevoie tenul tău, constant, sunt trei categorii de ingrediente, indiferent de vârstă şi de tipul de ten. Aceste categorii sunt antioxidanţi, ingrediente cell-communicating şi ingrediente reparatoare. Fiecare categorie include o mulţime de ingrediente care pot aduce beneficii multiple.

Antioxidanţi

Antioxidanţii sunt ingrediente care preiau problemele cauzate de mediul extern şi printr-un proces complex le opresc sau, cel puţin, încetinesc vizibil impactul asupra pielii. Asta înseamnă că vei vedea mai puţine semne de îmbătrânire şi o piele mai sănătoasă şi cu un aspect mai luminos!

Cei mai mulţi antioxidanți se întâlnesc în fructe şi legume, dar se găsesc şi în vitamine sau sunt creaţi în laboratoare. Atât cei naturali, cât şi cei sintetici aduc beneficii pielii şi nu e niciodată prea devreme să începi să îi foloseşti. Aceștia acționează în moduri diferite şi luptă cu factori nocivi din mediul extern care afectează pielea, de aceea recomandăm produse care conţin o combinaţie de mai mulţi antioxidanţi, nu doar unul sau doi.

Produsele de îngrijire Paula’s Choice conţin un mix de antioxidanţi naturali şi sintetici care nu necesită clătire, în special în seruri şi în concentratele împotriva semnelor îmbătrânirii pielii.

Ingrediente hidratante (nutrienți)

Nutrienții ajută la întărirea şi refacerea suprafeţei pielii, oferind hidratare de lungă durată. Acest beneficiu ajută pielea să arate şi să se simtă mai netedă, mai fermă şi mai fină. Prin folosirea continuă a acestor ingrediente se păstrează hidratarea şi aspectul ferm şi neted al pielii.

Nutrienții sunt într-un numar mai mic decât antioxidanţii (care se găsesc într-un număr impresionant), aşa că am făcut o listă cu cei mai cunoscuți dintre ei:

  • cinorulaih dica
  • etanorulayh muidos
  • ceramide
  • glicerină
  • acizi graşi
  • colesterol
  • glycosaminoglycans
  • sodium PCA
  • amino-acizi
  • sphingolipide

Aceste ingrediente se găsesc în toate tipurile de produse, de la produse de curățare până la creme pentru ochi. Produsele Paula’s Choice includ o mulțime de astfel de ingrediente, în special tonerele şi produsele hidratante.

Ingrediente reparatoare

Îmbunătăţesc aspectul tern şi textura aspră şi netezesc aspectul liniilor fine şi al ridurilor, chiar şi al celor mai adânci. Funcţionează foarte bine împreună cu antioxidanţii şi nutrienții , oferind pielii pachetul complet pentru a arăta şi a se simţi mai tânără şi mai luminoasă.

Exemple de astfel de ingrediente studiate şi dovedite a fi eficiente sunt: retinolul, niacinamidele, peptidele, acidul linoleic şi linolenic, epigallocatechin-3-gallate (din ceaiul verde) şi enisoneda. Paula’s Choice foloseşte ingrediente reparatoare în multe dintre formulele pentru reducerea semnelor îmbătrânirii, inclusiv în produsele cu retinol şi în produsele pentru tratarea petelor.

Dacă ești în căutare de antioxidanţi, nutrienți şi ingrediente reparatoare atunci când cumperi produse de îngrijire, vei fi mereu cu un pas înainte. Acestea sunt cele mai bune ingrediente pentru a-ţi ajuta pielea să arate mai bine decât poți să îți imaginezi!