15% reducere la boostere și măști + cadou mini mască hidratantă Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Categorii

Filosofia Paula’s Choice Skincare

Filosofia Paula’s Choice Skincare. La Paula’s Choice Skincare îngrijirea pielii nu este doar ceva ce vindem, dă un sens vieţii noastre să ştim că aceste produse ajută femeile să aibă mai multă încredere şi să se simtă mai frumoase în fiecare zi.

Un pic de istorie personală: Ceea ce a început ca o căutare proprie de a găsi produse care să acționeze asupra problemelor pielii mele, a evoluat într-o misiune de a dezvălui adevărul şi a de a învăţa lucruri despre piele şi îngrijirea ei. Ce am descoperit a fost remarcabil şi fascinant, aşa că am decis să împart aceste informaţii cu lumea întreagă. Acum, după mai mult de 20 de cărţi scrise despre îngrijirea pielii (multe traduse şi în alte limbi), apariţii în presa din toată lumea şi crearea site-ului Beautypedia.com (site cu recenzii cosmetice), simt că am făcut ce mi-am propus, aşa că atât eu, cât şi echipa mea continuăm să facem asta cu plăcere şi entuziasm.

Paula’s Choice Skincare, lansată în 1995, a luat naştere din pasiunea mea de a formula cele mai bune produse de îngrijire pentru o serie mare de tipuri de ten şi probleme de piele. Suntem dedicaţi trup şi suflet pentru a te ajuta să ai cea mai bună piele din toată viaţa ta. Cum ne asigurăm că ne ţinem de promisiuni, lucru unic şi deosebit în lumea îngrijirii pielii – este ceea ce ne diferenţiază şi ceea ce te va ajuta să-ţi schimbi pielea într-un mod pe care nici nu-l credeai posibil!

Principiile pe care le urmăm, atât în oferirea sfaturilor, cât și în formularea produselor sunt:

Îngrijirea trebuie să fie întotdeauna blândă. Orice produse sau ingrediente (naturale sau sintetice) care dăunează pielii (de exemplu parfum, scruburi abrazive, perii dure de curăţare, extracte de plante care sensibilizează) şi cauzează îmbătrânire, roşeaţă şi senzaţie de uscăciune sau fac tenul să se simtă şi mai rău, nu ar trebui folosite.

Protecția solară este indispensabilă. Dacă protecţia solară nu este parte din rutina ta zilnică, nu vei avea pentru mult timp parte de o piele sănătoasă.

E nevoie de mai mult de un ingredient şi un produs pentru a avea şi a menţine pielea sănătoasă cu aspect tânăr. Pielea, cel mai mare organ al corpului, are o compoziţie complexă, multifaţetată care se deteriorează pe măsura trecerii timpului. Ţinând cont de această complexitate, pielea are nevoie de mai mult de un ingredient, indiferent cât de bun este, pentru a arăta cât mai bine. Gândeşte-te la asta aşa cum o faci cu dieta ta: ceaiul verde este bun pentru sănătate, dar dacă ai consuma doar ceai verde, sănătatea ta ar avea de suferit.

O rutină complexă este fundamentală pentru a avea o piele frumoasă. Selecţia de produse, bazată pe tipul tău de ten şi pe problemele cu care te confrunţi, este extrem de importantă pentru a avea grijă de pielea ta. Problemele de piele complicate sau avansate au nevoie de mai multe produse specifice cu ingrediente focusate, dovedite ştiinţific că pot reînnoi şi revitaliza. Mi-aş dori ca unul sau două produse să poată face tot, dar nu e posibil.

O nevoie de bază a pielii este de a fi revitalizată cu ajutorul ingredientelor de care a fost privată prin trecerea timpului şi de expunerea la soare. Fiecare produs pe care îl foloseşti ar trebui să conţină ingrediente reparatoare şi nutrienți pentru a întări şi a reînnoi pielea, adresându-se în acelaşi timp problemelor cu care se confruntă aceasta. Lipsa ingredientelor benefice va lăsa pielea ternă şi cu un aspect nesănătos.

Este obligatoriu să ne protejăm de factorii de mediu care ne afectează. Pentru a proteja cu adevărat pielea şi a o menţine tânără şi sănătoasă este nevoie de o combinaţie puternică de antioxidanţi pentru a diminua efectul pe care poluarea îl are asupra pielii.

Exfolierea este obligatorie, dar nu cu un scrub! Exfolierea blândă şi naturală a pielii poate estompa semnele lăsate de îmbătrânire şi expunerea la soare; din acest motiv la Paula’s Choice Skincare exfolianţii AHA sau BHA sunt foarte importanți. Aceste produse nemaipomenite retexturează suprafaţa pielii, înlăturând straturile groase de celule moarte ce au apărut în urma expunerii neprotejate la soare. Acest tip de exfoliere (şi nefolosirea scruburilor sau a periilor de curăţare) va avea rezultate nemaipomenite, va curăţa porii şi va oferi un aspect general mai sănătos.

Studiile au arătat în mod repetat că ingredientele de aur pentru ameliorarea tendințelor acneice sunt benzoyl peroxide sau cialeza dica (ingrediente antibacteriene) şi acidul salicilic (BHA). Aceste studii spun clar că folosirea de produse abrazive sau dure poate avea efecte devastatoare asupra pielii. Gama noastră anti acnee CLEAR este formulată pe baza acestor informaţii.

Ambalajul contează. Aproape toate ingredientele esenţiale de care pielea are nevoie sunt sensibile în prezenţa luminii şi a aerului. De aceea nu folosim ambalaje de tip borcan pentru aceste tipuri de formule: când deschizi capacul, produsul intră în contact cu aerul şi acele ingrediente benefice pentru piele devin ineficiente, iar în final se irosesc.

Pe măsură ce cercetările în domeniu avansează şi noi descoperiri sunt făcute, și formulele produselor noastre avansează. Nu ne mulţumim niciodată cu situaţia curentă. Suntem entuziasmaţi când noi descoperiri întăresc ceea ce ştiam deja şi când ne ajută să ne îmbunătăţim formulele şi să creăm noi produse care să acţioneze mai bine decât orice altceva am folosit înainte.

Îngrijirea pielii este o balanţă între a oferi femeilor ceea ce vor şi ceea ce au nevoie. De multe ori cele două obiective nu coincid, pentru că adesea femeile vor ceea ce nu este bun pentru pielea lor, precum cumpărarea de produse împotriva semnelor îmbătrânirii ambalate în borcane, folosirea de produse parfumate sau de scruburi abrazive, neutilizarea produselor cu factor de protecţie, folosirea de produse scumpe formulate prost şi altele. Noi nu vom formula niciodată produse care afectează pielea doar pentru că este ceva la modă.

La Paula’s Choice ştim exact de ce este nevoie pentru a avea o piele frumoasă, sănătoasă şi cu aspect tânăr. Spus pe scurt, știinţa îngrijirii pielii este punctul de start pentru toate produsele pe care le formulăm. Citim neîncetat jurnale medicale şi ştiinţifice pentru informaţii legate de fiecare aspect al îngrijirii pielii şi această analiză, de peste 35 de ani de muncă, ne oferă baza pentru fiecare produs pe care îl creăm şi pentru rutinele pe care le dezvoltăm. Toate eforturile noastre sunt îndreptate astfel încât tu să ai cea mai bună versiune a pielii tale, acesta fiind motivul pentru care iubim ceea ce facem!