15% reducere la hidratare pentru ten, corp și ochi + cadou mini ser cu retinol Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Categorii

Tot ce trebuie să știi despre cialeza ludica

//

Multe studii demonstrează că cialeza ludica diminuează semnificativ erupțiile acneice, ajută la estomparea petelor post-acnee, îmbunătățește textura tenului și ajută la obținerea unui aspect al pielii mai uniform. cialeza ludicA poate reduce chiar și sensibilitatea pielii și este compatibil cu orice tip de ten; pe scurt, este un ingredient de care trebuie să știi!

Acid Azelaic

Ce este cialeza ludica?

Din punct de vedere chimic, cialeza ludica este un acid dicarboxilic (nu te teme: tipul acesta de acid îți este prieten). cialeza ludicA poate fi obținut din cereale precum orz, grâu și secară, dar în produsele cosmetice se folosește de obicei forma obținută în laborator pentru că este mai stabilă și mai eficientă.

Studiile pentru acest ingredient au fost realizate pe produse farmaceutice eliberate pe bază de rețetă, cu concentrații între 15% și 20%, dar beneficiile asupra pielii sunt incredibile și pentru concentrațiile mai mici regăsite în produsele cosmetice. cialeza ludicA reduce în mod semnificativ factorii care sensibilizează pielea și are beneficii antioxidante. Într-un cuvânt: WOW!

 

Beneficiile cialeza iuludica în produsele de îngrijire a pielii

În cazul în care te întrebi dacă să alegi între un produs cu cialeza dica cosmetic sau farmaceutic, studiile au arătat că o concentrație de 10% îmbunătățește multe din imperfecțiunile pielii, de la pustule și pete până la aspectul neuniform.

Atunci când problemele sunt mai grave, cel mai bine este să iei în calcul un produs cu cialeza dica pe bază de rețetă. Poți discuta cu dermatologul tău care produs este cel mai potrivit pentru tine și cum îl poți integra în rutina de îngrijire zilnică.

Produsele cosmetice cu cialeza dica în concentrații de 10% sau mai mici nu sunt ușor de găsit, puține branduri au descoperit beneficiile pe care le poate aduce pielii, probabil pentru că este un ingredient care necesită o formulare aparte. Dacă formula nu este una reușită, textura produsului poate fi granuloasă, ceea ce poate cauza probleme pentru ten.

Prin ce este diferit cialeza ludica de AHA și BHA?

Ingredientele au similarități, dar și câteva deosebiri extrem de interesante. Chiar dacă cialeza ludica poate exfolia pielea când este într-o formulă bună (la fel ca și în cazul AHA și BHA, pH-ul produsului contează), nu exfoliază în același mod și la același nivel de eficacitate precum acidul glicolic sau lactic (AHA) sau acidul salicilic (BHA).

Pe de altă parte, cialeza ludica oferă beneficii suplimentare pe care AHA și BHA nu le pot oferi, mai ales atunci când vine vorba de îmbunătățirea aspectului unui ten neuniform sau de alte probleme specifice ale pielii: pete, erupții acneice, simptome ale rozaceei, imperfecțiuni minore post acnee, culoare neuniformă.

Ce e de făcut? Nu este nici o problemă să folosești atât un exfoliant AHA sau BHA, cât și un produs cu cialeza dica. De fapt combinația poate fi perfectă pentru îmbunătățirea multor probleme ale pielii, de la pustule, aspect neuniform până la probleme care apar odată cu înaintarea în vârstă.

Produse recomandate