Reduceri de la 15% la 30%, transport gratuit la 250 lei, cadouri la alegere Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Categorii

Ce să faci dacă pielea ta devine mai uscată în timpul iernii

/

Avem grijă de pielea ta, oferindu-ți câteva soluții eficiente, cu rezultate imediate pentru pielea uscată și afectată de vremea rece. Citește mai multe!

Cei cu piele uscată ştiu că o combinaţie de aer rece şi scăderea temperaturii din termometru, în timpul iernii, accentuează toţi factorii care fac pielea uscată să devină puternic deshidratată și uneori descuamată.

Ai încercat deja să foloseşti un produs de curățare mai cremos şi o cremă mai emolientă pentru a combate vremea rece – dar aceste schimbări nu sunt suficiente? Ce poţi să faci ca să ai rezultate?

Avem grijă de pielea ta uscată cu anumite soluţii care au fost dovedite ca fiind eficiente! În plus, aceste modificări sunt uşoare şi vor avea rezultate imediate pentru pielea ta uscată şi afectată de vremea rece.

Cum afectează iarna pielea uscată

Când temperaturile scad şi vântul rece îşi face apariţia, atât aerul rece, cât şi umiditatea scăzută (atât în interior, cât şi la exterior) afectează pielea!

Pe lângă umiditatea scăzută de afară, pielea este afectată de aerul uscat, încălzit din interior. Combinaţia de rece şi uscat de afară împreună cu atmosfera caldă şi uscată din interiorul încăperilor dezechilibrează şi mai rău pielea uscată.

Vrei piele netedă şi hidratată, dar te confrunţi cu piele deshidratată, roşie, uscată şi cu o senzaţie permanentă de disconfort?

Poţi să ai pielea netedă şi foarte hidratată prin folosirea produselor specializate care menţin hidratarea, hrănesc pielea şi opresc mediul înconjurător rece să-ţi schimbe aspectul natural și lumino al tenului.

Cum să-ţi adaptezi rutina de îngrijire

Folosirea unuia sau a două seruri sau boostere hrănitoare, cu ingrediente de reînnoire, îţi va oferi cele mai bune rezultate – nu trebuie să-ţi schimbi întreaga rutină. Aceste formule inovative funcţionează perfect cu rutina ta actuală şi sunt pline de ingrediente de care pielea ta are nevoie pentru a arăta şi a se simţi mai catifelată, mai netedă şi mai radioasă, în ciuda vremii care e împotriva ta.
Bineînţeles, trebuie să ai grijă ca rutina pe care o ai să fie cea potrivită pentru pielea ta uscată. Asta înseamnă să foloseşti un produs de curățare calmant solubil în apă, un toner cu textură gel/lichid bogat în ingrediente reparatoare, un exfoliant AHA (AHA este mai potrivit pentru pielea uscată şi ternă), un produs hidratat cu SPF pentru zi şi un produs hidratant cremos pentru seară.

Aceştia sunt paşii de bază – tot ce ai nevoie este să adaugi câteva produse cheie, care să te ajute să nu îi permiţi anotimpului rece să afecteze aspectul sănătos al tenului tău:

1. Dimineaţa şi seara, curăţă tenul cu un produs de curățare cremos, solubil în apă.

2. Dimineaţa şi seara, aplică un toner cu textură de gel/lichid– cu ingrediente reparatoare pe ten şi gât (nu e nevoie să limpezeşti).

3. De 2-4 ori pe săptămână, aplică un exfoliant AHA (ce nu necesită limpezire) pe faţă şi gât.

4. Dimineaţa şi seara, aplică Skin Recovery Super Antioxidant Concentrate Serum pe faţă, inclusiv în jurul ochilor, şi pe gât.

5. Dimineaţa şi seara, aplică Moisture Renewal Oil Booster pe faţă, inclusiv în jurul ochilor, şi pe gât.

6. Ziua aplică produsul hidratant cu factor de protecţie solară, iar seara foloseşte un produs hidratant, inclusiv pe gât şi în jurul ochilor (dacă e cazul foloseşte şi cremă de ochi).

Dacă vrei să profiţi şi de perioada nopții pentru a-i oferi pielii o hidratare suplimentară, aplică Radiance Renewal Mask pe faţă, gât şi în jurul ochilor ca ultim pas în rutina de seară. Te vei trezi cu o piele incredibil de netedă şi cu aspect radios! Pentru un plus de strălucire și un ten cu aspect odihnit, poți folosi dimineața C15 Super Booster.

Ce să eviţi

Dacă urmezi rutina conturată mai sus vei reuşi să treci de sezonul rece şi să ai o piele care se simte și arată sănătoasă. Nici nu vei irosi bani şi nici nu vei pierde timp căutând un produs foarte hidratant.
La fel de important însă este şi ce să eviţi, aşa că nu uita:

– Dacă pielea se descuamează nu folosi scruburi sau perii de curăţare. Dacă perii nu sunt precum caşmirul şi scrubul nu este blând, nu vei reuşi decât să înrăutăţeşti lucrurile. O bucată de muselină şi produsul de curățare solubil în apă, urmate de toner, vor fi mai mult decât suficiente.

Nu uita exfoliantul AHA. Ajută pielea să scape natural de celulele moarte. Asta înseamnă că şi celelalte produse folosite (produs hidratant, ser şi booster) vor acţiona mult mai bine!

Evită produsele care conţin ingrediente ce usucă şi sensibilizează pielea, precum alcool denaturat, uleiuri esenţiale, mentă, mentol, eucalipt și argilă. Surprinzător, aceste ingrediente se regăsesc în multe produse destinate pielii uscate şi foarte uscate.

Ultra-Rich Soothing Body Butter şi Clinical Ultra-Rich Moisturizer pot fi salvatorii pentru pielea foarte uscată de pe faţă şi corp. Aceste produse păstrează hidratarea pielii timp de 12 ore.

Evită băile, dușurile fierbinţi şi perioadele lungi în saună. Chiar dacă te simți relaxată, expunerea prelungită la apă fierbinte şi abur poate să lase pielea fără substanţele cheie de care are nevoie pentru a lupta cu senzaţia de uscăciune.