15% reducere la boostere și măști + cadou mini mască hidratantă Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Categorii

7 motive care determină apariția ridurilor

/

Știm că e frustrant: privești în oglindă și vezi primele semne ale liniilor fine, primele riduri. Sunt în jurul ochilor, gurii, chiar și pe frunte – și încep să se accentueze. Află mai multe despre cauzele apariției lor și cum poți combate ridarea pielii.

Cum îmbătrânește pielea și cum apar ridurile

În funcție de cât de mult v-ați expus la soare și cât de sârguincios v-ați protejat pielea de radiațiile sau de arsurile solare, ridurile pot începe să se vadă chiar de la vârsta de douăzeci și cinci de ani. Lăsând vârsta de-o parte, în încercarea de nu le lăsa să se agraveze, îngrijorarea și teama pe care v-o trezesc aceste riduri vă pot face să risipiți o mulțime de bani. Există câteva cauze principale pentru această problemă, iar în continuare îți vom prezenta 7 motive care determină apariția ridurilor.

• Realitatea: produsele împotriva ridurilor care nu oferă ceea ce promit sunt o pierdere de bani și vă vor aduce doar dezamăgire.

Înainte de a alege produse care pot face o diferență semnificativă, trebuie să cunoașteți cauzele din spatele problemei cu care vă confruntați. Specialiștii Paula’s Choice sunt aici pentru a vă ajuta să înțelegeți motivele din spatele ridurilor pe care le vedeți pe ten.

Ce se află în spatele ridurilor?

Îmbătrânirea pielii și ridarea ei presupune o serie foarte complexă de evenimente, însă factorii principali și principalele 7 motive care determină apariția ridurilor sunt:

1. Efectele negative cauzate de radiațiile solare

Expunerea repetată la radiațiile solare, cancerigene sau la aparate (solar) distruge colagenul și elastina pielii, creând anumite celule anormale în piele care nu se mai pot comporta precum cele sănătoase. Aceasta este cauza majoră a apariției ridurilor.

2. Genetica

Culoarea pielii determină gradul de rezistență al acesteia la soare. Dacă ați moștenit o nuanță mai închisă a pielii, atunci veți fi mai puțin vulnerabile la impactul soarelui.

3. Îmbătrânirea cronologică

În fiecare an îmbătrânim câte un pic iar acei ani adăugați ne influențează negativ pielea, la fel cum o fac și cu restul corpului nostru.

4. Pierderea hormonilor

Menopauza schimbă textura și elasticitatea pielii. Cel mai frecvent semn? Pielea devine mai subțire și își pierde elasticitatea, nu mai revine la fel de ușor înapoi la forma inițială atunci când este ciupită.

5. Micșorarea oaselor și epuizarea grăsimii

Pielea ta este susținută atât de grăsime cât și de oase. Pe măsură ce îmbătrânim, o parte din acest sprijin se pierde, ceea ce face ca pielea să se lase.

6. Mișcările musculare

Porțiunile feței pe care le folosiți mai mult se ridează cel mai rapid și cel mai adânc. De asemenea, mușchii faciali se relaxează de-a lungul timpului și își pierd tonusul.

7. Distrugerea barierei naturale de protecție a pielii

Expunerea la soare fără protecție solară duce la pierderea substanțelor esențiale din piele (cum ar fi ceramidele și lecitina), lăsând pielea mai vulnerabilă la efectele negative cauzate de soare, fum, aer (oxigen) și poluare.

Dar colagenul?

Așadar, vă aflați la raionul de cosmetice, iar produsul pe care vă gândiți să-l cumpărați afirmă prin eticheta lui că poate construi colagen, care face pielea mai fermă și mai puțin ridată. Asta sună grozav, dar este într-adevăr posibil? Nu! Adăugarea colagenului într-un produs de îngrijire a pielii sună ca și cum poate reconstrui colagenul din piele, dar cu siguranță nu poate! Colagenul, ca ingredient suplimentar într-o cremă hidratantă, nu poate produce mai mult colagen și nu aderă la colagenul din pielea ta. Pur și simplu nu este posibil, indiferent de ceea ce spune eticheta.

Cu toate acestea, pielea are nevoie de colagen, deoarece îi redă puterea, rezistența și îi reface structura. Adevărul este că pielea iubește să producă colagen! Ridurile încep să apară atunci când colagenul se deteriorează pe seama celor șapte motive de mai sus. Colagenul aplicat pe piele nu va rezolva problema, dar există o mulțime de lucruri pe care le puteți face pentru a ajuta la reducerea daunelor.

Orice produs împotriva ridurilor care merită timpul și banii tăi este unul care poate face pielea să funcționeze ca o piele mai tânără. Nu uita că, pentru a realiza acest lucru, este necesară o întreaga rutină de îngrijire a pielii, nu doar un singur produs. Alege cu atenție produsele de îngrijire a pielii care includ mulți antioxidanți, ingrediente care pot reda pielii ceea ce a pierdut, stimulând producerea celulelor normale, și nu uita de PROTECȚIA SOLARĂ!

Dacă nu știi de unde să începi, nu îți face griji ! Specialiștii Paula’s Choice te pot ajuta să descoperi produse cu efecte dovedite prin cercetare și cu o compoziție corespunzătoare, pe website-ul Beautypedia.com .

Câteva alte lucruri pe care este bine să le mai știi:

• Fapt dovedit: Nu există o vitamină miraculoasă, un extract de plante, sau un alt ingredient minune niciunde în lume care poate schimba măcar un rid de pe față. Nu mai căutați ingredientul minune care promite că vindecă petele, reduce ridurile, hidratează, ameliorează cearcănele, etc, pentru că veți fi dezamăgiți. La fel cum dieta alimentară necesită o varietate de alimente pentru a ne menține sănătatea, la fel și pielea are nevoie de o varietate de ingrediente pentru a putea repara daunele, a-și întări bariera naturală de protecție și a produce colagen.

• Fapt dovedit: Există mii de produse disponibile în întreaga lume, cu pretenții care sunt fie înșelătoare sau pur și simplu false cu privire la ceea ce pot face pentru piele. Căutați produse a căror eficiență în combaterea ridurilor a fost dovedită prin cercetare, cum sunt produsele Paula’s Choice din gama Resist.