15-25% reducere la niacinamide și cadou mini SPF la alegere + Transport gratuit la oricare 3 mini SPF Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Categorii

Beneficiile acizilor graşi Omega 3, 6, 9 asupra pielii

Acizii graşi Omega 3, 6, 9 precum și cei care se găsesc în uleiul de pește sunt bine cunoscuţi pentru beneficiile nutritive pe care le au atunci când sunt consumaţi ca parte a unei diete sănătoase – dar s-ar putea să nu ştii de beneficiile uimitoare pe care le au atunci când sunt aplicaţi pe piele!

Studiile despre efectul acizilor graşi omega asupra pielii sunt fascinante și ne-au inspirat să formulăm un produs special, Omega+ Complex Serum, pentru a ne bucura de aceste ingrediente importante şi de efectele lor, indiferent de tipul de ten. Adăugarea unui ser concentrat cu acizi graşi omega în rutina ta poate suplimenta şi îmbunătăţi rezultatele pe care le obţii de la celelalte produse pentru a avea o piele mai sănătoasă.

Ce sunt acizii graşi Omega+

Acizii graşi Omega sunt grăsimi benefice atât pentru dieta ta, cât şi pentru piele. Există 11 acizi graşi Omega, iar cei mai importanţi pentru piele sunt:

  • Omega – 3 – se găsesc în alimente precum uleiul de peşte, uleiul de in, uleiul de nucă şi uleiul de chia

 

 • Omega – 6 – se găsesc din abundenţă în multe uleiuri din plante, în acidul linoleic şi în uleiul de fructul pasiunii
 • Omega – 9 – se găsesc în uleiul de in şi soia, dar şi în uleiurile de canola, arahide şi floarea soarelui

Acizii graşi Omega 3 şi 6 sunt esenţiali, nu doar pentru a-ţi menţine sănătatea, dar de asemenea, aşa cum continuă să dezvăluie studiile, când sunt aplicaţi local. Sunt eficienți pentru a ameliora diverse afecțiuni ale pielii în special deshidratarea și a îmbunătățirea aspectului pielii! Acizii graşi Omega 9 aduc beneficii suplimentare.

Cum ajută acizii graşi Omega pielea?

Acizii graşi Omega sunt ingrediente cu adevărat remarcabile pentru piele. Netezesc, uniformizează şi oferă un aspect sănătos pielii tale, indiferent de vârstă sau tipul de ten.

Iată câteva dintre efectele folosirii acizilor graşi Omega pe piele:

 • netezesc suprafaţa pielii, îmbunătățesc textura
 • cresc nivelul de hidratare fără a bloca porii şi o ajută să se menţină hidratată
 • calmează roşeaţa şi reduc sensibilitatea
 • reduc semnificativ semnele de piele deshidratată, descuamată, aspră
 • întăresc bariera naturală a pielii împotriva efectelor poluării
 • sunt antioxidanţi și au efecte împotriva semnelor îmbătrânirii

Acizii Omega au efecte deosebite pentru piele şi sunt mai eficienți combinați cu alte ingrediente precum ceramide, colesterol şi glicerină. Am abordat exact această teorie și în cazul produselor noastre  Omega+ Complex Serum și Omega+ Complex Moisturizer, în cocktailul exclusiv de acizi graşi Omega inclus în formula acestor produse!

Cum să adaugi un produs cu Omega în rutina ta?

Indiferent dacă ai o rutină de bază sau o rutină avansată de îngrijire a pielii, Omega+ Complex Serum este uşor de folosit. Îl poţi aplica o dată sau de două ori pe zi, după curăţare, tonifiere şi exfoliere, iar apoi poţi să aplici produsul hidratant pe care îl foloseşti în mod obişnuit.

Probabil te întrebi dacă mai ai sau nu nevoie de o cremă hidratantă dacă introduci Omega+ Complex Serum în rutina ta. Răspunsul depinde de tipul tău de ten şi de celelalte produse pe care le foloseşti. Omega+ Complex Serum hidratează și are textură de loţiune uşoară, însă dacă tenul tău este uscat spre foarte uscat sau dacă ai ten mixt cu obraji foarte uscaţi, poți să aplici un produs hidratant seara.

Acizii Omega în combinație cu ceramidele sunt ideali pentru pielea deshidratată. Dacă tenul tău este normal sau uscat poți folosi serul Omega+ Complex Serum împreună cu crema hidratantă Omega+ Complex Moisturizer pentru a asigura pielii hidratarea de care are nevoie.

Bineînţeles, este esenţială folosirea unui produs cu protecţie solară potrivit pentru tipul tău de ten în fiecare dimineaţă!

Şi dacă deja foloseşti unul dintre serurile Paula’s Choice? Ai nevoie şi de Omega+ Complex Serum? Ingredientele şi beneficiile din ambele sunt un plus, însă au şi un efect sinergetic, adică atunci când sunt combinate îşi măresc beneficiile. Aşa că nu este nici un motiv pentru care să nu le foloseşti unul după altul dimineaţa şi/ sau seara sau poţi să aplici unul dimineaţa şi altul seara, împreună cu orice concentrat sau tratament de care ai nevoie. Va trebui să experimentezi ca să vezi ce ţi se potriveşte.

Omega+ Complex Serum și Omega+ Complex Moisturizer pot fi aplicate şi în jurul ochilor, sunt potrivite și pentru ten sensibil. Beneficiile împotriva semnelor îmbătrânirii, calmante şi hidratante oferite de aceste produse sunt ideale şi pentru gât şi decolteu.

Beneficiile acizilor Omega 3, 6 şi 9 te vor ajuta să ai o piele mai tânără, mai hidratată şi cu un aspect mai sănătos. Omega+ îi va oferi pielii tale nutriţia de care are nevoie!

Produse recomandate

 • Golește

  Omega+ Complex Eye Cream

  Ten normal / Ten uscat
  Piele ternă / Sensibilitate / Deshidratare
  • Cremă anti-aging pentru zona ochilor
  • Reduce liniile fine
  • Revitalizează pielea obosită
  - +
 • Golește

  Omega+ Complex Serum

  Toate tipurile de ten
  Anti-Aging / Deshidratare
  • Ser hidratant cu acizi grași Omega
  • Hrănește, calmează și repară pielea
  • Previne deshidratarea
  - +
 • Golește

  Omega+ Complex Moisturizer

  Ten normal / Ten uscat
  Sensibilitate / Roșeață / Deshidratare
  • Cremă hidatantă cu acizi grași Omega
  • Repară și întărește bariera pielii
  • Elimină deshidratarea
  - +