Reduceri de la 15% la 30%, transport gratuit la 250 lei, cadouri la alegere Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Categorii

Cum să inversăm efectele îmbătrânirii pielii

/

Dacă te lupţi cu ten tern, acnee adultă, riduri şi pete maronii, nu dispera, nu e totul pierdut – poţi să repari răul făcut, cel puţin până la un anumit punct dacă urmezi sfaturile noastre anti-aging. Garantat vor şterge câţiva ani de pe chipul tău.

Ne dorim să fi ştiut în anii de tinereţe ce ştim acum despre cum să ne menţinem pielea sănătoasă – recunoaştem când privim în urmă că şansele erau 20/20 atunci când vine vorba de îngrijirea pielii. Dacă ţi-ai petrecut cam multe zile stând la soare, folosind produse pline de iritanţi înainte să ştii mai bine sau ţi-ai exfoliat tenul ca şi cum curăţai un covor, e timpul să cauţi produse care îţi vor ajuta tenul să-şi recapete strălucirea pierdută.

Sfatul 1: Scapă de petele închise la culoare, de semnele roşii şi alte tipuri de decolorare a pielii într-un mod corect

Petele maronii de la prea multă expunere la soare neprotejată (sau semnele roşii postacneice) necesită o combinaţie de tratamente care previn şi repară. Protejează-ţi pielea şi împiedică agravarea petelor (şi măreşte rezultatele tratamentelor) folosind zilnic un produs cu protecţie solară 30 sau mai mare – cu cât mai mare, cu atât mai bine.

Apoi caută produse pline de ingrediente care inhibă producerea de melanină, precum vitamina C, niacinamidele, acetyl glucosamine sau retinolul şi foloseşte zilnic un exfoliant AHA sau BHA. Aceste tratament acţionează minunat împreună pentru a da rezultate impresionante în lupta cu petele. Aplică peste tot, nu doar pe pete şi ai răbdare – rezultatele pot să apară în 6-12 săptămâni; nu te-ai trezit cu petele alea peste noapte, aşa că dă timp produselor să acţioneze. Dacă n-ai folosit niciodată un exfoliant AHA sau BHA vei vede peste noapte îmbunătăţiri în textura pielii, tenul va fi mai luminos şi vei avea mai puţin erupţii.

Vezi aici produsele noastre care te ajută cu această problemă.

Sfatul 2: Du lupta cu ridurile la nivelul următor cu ajutorul retinolului

Retinolul este un ingredient anti-aging efectiv pentru că duce la producerea de celule mai sănătoase, dă fermitate, îmbunătăţeşte textura pielii şi funcţia de protecţie a pielii. Chiar dacă nu este singurul ingredient după care merită să te uiţi (pielea are nevoie de o multitudine de ingrediente benefice), este unul incredibil, care merită adăugat rutinei tale dacă vrei să-ţi păstrezi tenul în formă maximă acum, dar şi peste ani.

Produsele cu retinol vin în diverse concentraţii, aşa că dacă ridurile şi efectele expunerii la soare sunt mai pronunţate, vei avea nevoie de un tratament mai puternic cu retinol. Chiar dacă nu toată lumea tolerează concentraţii mari de retinol, merită să încerci şi să vezi cum reacţionează tenul tău. Poţi întotdeauna alterna un produs cu o concentraţie mare de retinol cu unul cu o concentraţie mai mică, dar tot eficientă.

Este retinolul o noutate pentru tine? Dacă da, include tratamentul cu retinol în rutină doar doar o dată la două zile şi/ sau amestecă-l cu produsul hidratant fără protecţie solară ca să îi micşorezi puţin concentraţia. Vezi cum reacţionează tenul şi dacă totul e ok; după 1-2 săptămâni poţi să te gândeşti la o folosire zilnică.

Află de ce concentrație de retinol are nevoie pielea ta.

Sfatul 3: Exfoliere + antioxidanţi = luminozitate recâştigată

Dacă ceea ce-ţi doreşti este un ten mai luminos, mai sănătos, adu un plus rutinei tale anti-aging cu o combinaţie de exfoliant AHA sau BHA şi tratamente puternice cu antioxidanţi. Folosirea zilnică a unui exfoliant AHA sau BHA va îndepărta straturile de celule moarte terne, în timp ce un produs cu un nivel ridicat de vitamina C şi alte ingrediente care lupta cu radicalii liberi va acţiona pentru a îmbunătăţi producţia de colagen, va reda tenului luminozitatea şi îţi va readuce tenul într-o stare sănătoasă şi radioasă.

Vitamina C, în particular, ajută pielea să se descurce mai bine cu daunele produse de soare şi poate estompa petele maronii, însă tot este nevoie de folosirea zilnică a unui produs cu SPF; nu uita că expunerea neprotejată la soare este cea care a dus la apariţia petelor maronii.

Sfatul 4: Trimite acneea la pensie pentru totdeauna

Nu toată lumea reuşeşte să scape de acnee şi chiar şi cineva care n-a avut niciodată probleme cu acneea poate să descopere că pielea se revoltă brusc, fie dintr-o schimbare hormonală, fie din cauza altor factori. Indiferent de cauza acneei tale, trateaz-o cu ceea ce studiile au demonstrat că este ingredientul stardard de bază, acidul salicilic (BHA). Un exfoliant BHA (acid beta hydroxy) fără limpezire folosit zilnic poate face minuni. Dacă erupţiile sunt încăpăţânate, adăugarea unui tratament puternic cu BHA este necesară.
BHA oferă un mix potent, dar blând de beneficii: exfoliere, reducerea roşeţii, stimularea de colagen şi o acţiune blândă antibacteriană care va trata acum erupţiile şi va preveni apariţia lor în viitor.

De asemenea un ingredient antibacterian aplicat împreună cu acidul salicilic este o opțiune bună pentru ameliorarea pustulelor cu puroi. Încearcă Clear Daily Treatment dicA cialezA + BHA.

Concluzia

Când sunt adăugate în rutina ta normală de îngrijire tipurile de produse menţionate mai sus pot să ducă la un aspect al pielii mai luminos, mai neted şi mai tânăr. Indiferent de vârstă sau de gradul de afectare al pielii, să ai grijă de tenul tău va avea rezultate minunate nu numai acum, dar şi în anii ce vor urma. Nu e niciodată prea târziu să inversezi efectele îmbătrânirii pielii!

Produse recomandate