15-25% reducere la niacinamide și cadou mini SPF la alegere + Transport gratuit la oricare 3 mini SPF Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Categorii

Cum să îți construiești o rutină de îngrijire a tenului

/

Atunci când îți construiești o rutină de îngrijire a tenului, este extrem de important să știi ce produse ți se potrivesc, dacă funcționează bine împreună, în ce fel poate beneficia pielea ta de pe urma lor, cum trebuie aplicate și la ce rezultate te poți aștepta.

Nu uita că pielea noastră are probleme diferite și uneori este nevoie de mai mult de un tratament pentru a obține rezultatele dorite. În funcție de tenul tău, poate fi de ajuns să adaugi un tratament, însă e posibil să alternezi tratamentele pentru a obține rezultatele dorite.

Atunci când începi o rutină de îngrijire și folosești pentru prima dată tratamente gen exfolianți chimici (AHA sau BHA), produse antibacteriene (benzoyl peroxide sau cialeza dica), retinoizi (1% Retinol, Retin-A, Isotrexin) este foarte important să aplici pentru început aceste tratamente doar de câteva ori pe săptămână, iar dacă tenul tău tolerează foarte bine aceste tratamente le poți aplica chiar și de două ori pe zi. De asemenea citește cu atenție indicațiile de folosire ale produselor noastre și urmează-le cu strictețe.

Tip produs La ce folosește? De ce am nevoie de el? Ce rezultate voi avea?
Cleanser (pasul 1) Produs de curățare solubil în apă ce îndepărtează impuritățile, sebumul și machiajul Nu este suficient să-ți cureți tenul cu apă. Atunci când este curată, pielea permite celorlalte produse folosite, dimineața și seara, să acționeze mult mai eficient. Folosind un produs de curățare de la Paula’s Choice pielea ta va fi și va arăta mai sănătoasă, se va simți mai netedă și va fi pregătită pentru celelalte produse pe care le folosești.
Toner (pasul 2) Tonerele noastre bine formulate hidratează pielea și calmează iritațiile în timp ce îndepărtează ultimele urme de machiaj. Conțin ingrediente reparatoare care ajută la o funcționare mai sănătoasă a pielii. Tonerele cu ingrediente reparatoare hidratează și conferă pielii un aspect proaspăt imediat după curățare. De asemenea reduc roșeața și zonele uscate. Folosind un toner de la Paula’s Choice pielea ta va fi mai catifelată și va arată mai netedă, iar roșeața va fi redusă. Persoanele cu ten gras vor observa că aspectul porilor măriți este ameliorat. Folosirea zilnică îi va oferi pielii ceea ce are nevoie pentru o funcționare mai sănătoasă.
Exfoliant (pasul 3) Exfolianții noștri îndepărtează blând celulele moarte, dezvăluind un ten mai luminos. AHA exfoliază pielea la suprafață, în timp ce BHA exfoliază atât la suprafață, cât și în profunzime. Pielea afectată de expunerea la soare are un aspect îngroșat, iar acneea și tenul gras complică și mai mult această problemă. Exfolianții chimici îndepărtează acumulările de celulele moarte, care pot cauza blocarea porilor, iar blocarea porilor duc la aspect neuniform și tern al tenului, la apariția ridurilor și punctelor negre/albe. Vei observa îmbunătățiri ale texturii pielii. Exfolierea zilnică cu un produs Paula’s Choice de tip AHA sau BHA reduce apariția pustulelor și blocarea porilor, îndepărtează punctele negre, ameliorează ridurile fine, stimulează producerea naturală de colagen și uniformizează culoarea pielii. *BHA este recomandat pentru punctele negre.
Tratament împotriva tendințelor acneice (pasul 4 opțional) După exfolierea cu un produs de tip AHA sau BHA, un tratament cu benzoyl peroxide sau cialeza dica reduce roșeața și distruge bacteriile care duc la apariția tendințelor acneice. Când vine vorba de tratamentul acneei cercetările arată că tratamentul cu benzoyl peroxide sau cialeza dica este un pas esențial pentru a avea un ten curat. Folosind în mod constant tratamentele de la Paula’s Choice vei observa mai puține pustule și diminuarea petelor roșii. Pustulele vor apărea tot mai rar și este posibil chiar să dispară.
Tratament pentru pete (pasul 4 opțional / sau pasul 5 ) Folosite cel puțin o dată pe zi, tratamentele pentru pete reduc treptat petele maronii sau depigmentarea. Folosirea unui produs pentru pete reduce producția de melanină, pigmentul care cauzează petele maronii și depigmentarea. După 8-12 săptămâni de folosire zilnică vei vedea cum petele se estompează sau dispar total. Tenul va avea un aspect mult mai luminos. Utilizarea continuă este necesară pentru a menține rezultatele.
Tratament anti-aging (pasul 4 dacă nu folosești un tratament împotriva tendințelor acneice sau pentru pete) Aplicate dimineața și seara, serurile cu antioxidanți și alte ingrediente benefice protejează pielea de efectele dăunătoare ale mediului înconjurător, inclusiv radiațiile solare și poluarea. *Când sunt folosite în combinație cu un produs cu SPF 30 sau mai mare. Serurile antioxidante Paula’s Choice îmbunătățesc aspectul tenului, reduc roșeața, stimulează producția de colagen și diminuează aspectul ridurilor. Vei observa îmbunătățiri la nivelul aspectului pielii, care va arăta mai catifelată și mai luminoasă. Folosind tratamentul de 2 ori pe zi pielea va arată și se va simți mai sănătoasă și mai radioasă.
Produs hidratant cu SPF – ultimul pas în rutina de dimineață Acest pas este esențial în rutina de dimineață deoarece protejează tenul de radiațiile solare. Trebuie să aibă factor de protecție 30 sau mai mare și să protejeze împotriva tuturor radiațiilor solare. Produsele noastre cu protecție solară și antioxidanți sunt esențiale pentru a-ți proteja pielea de expunerea la soare, factorul numărul 1 de apariție a ridurilor, petelor maronii și semnelor de îmbătrânire. Protejarea pielii de radiațiile solare îi permite acesteia să genereze celule noi, sănătoase. Este un pas esențial pentru a avea un ten radios. Vei vedea mai puține semne de îmbătrânire a tenului!
Produs hidratant  – ultimul pas în rutina de seară Toate tipurile de ten vor obține beneficii utilizând produsele noastre hidratante, conțin ingrediente care ajută pielea să fie mai sănătoasă și mai fermă, așa cum au dovedit studiile. Folosite zilnic, produsele hidratante (cremă, loțiune, gel sau cu textură lichidă) îmbunătățesc funcționarea pielii și o mențin fermă și catifelată. Poți (și e indicat) să folosești produsul și în jurul ochilor. Când folosești produsul hidratant Paula’s Choice potrivit tipului tău de ten vei vedea pielea catifelată și luminoasă, mai sănătoasă și mai hidratată. Pielea ternă și uscată va fi înlocuită de piele care arată și este mai sănătoasă.
Tratament – frecvența aplicării depinde de tipul de tratament Aceste produse sunt opționale și pot fi introduse în rutină în funcție de nevoi. Astfel de exemple pot fi măștile faciale, foițele absorbante de sebum sau produsele pentru buze. Aceste produse pot fi un pas extra pentru hidratarea pielii, reducerea excesului de sebum, calmarea tenului sau tratarea unei probleme ocazionale. Rezultatele depind de produsul ales și de problema pe care o tratează. De exemplu Shine Stopper matifiază tenul și reduce aspectul porilor.

Rutina de bază

Această rutină simplă conține produsele de bază pe care oricine ar trebui să le folosească și ordinea în care ar trebui folosite.

Rutină de bază DIMINEAȚA

1. cleanser
2. produs hidratant cu factor de protecție

Rutină de bază SEARA

1. cleanser
2. exfoliant
3. produs hidratant

Rutină complexă de îngrijire

O rutină complexă conține și tratamentele pe care le poți adăuga rutinei de bază pentru a rezolva problemele pielii, precum tendințele acneice, petele roșiatice, riduri, pete maronii sau predispoziție la rozacee. De exemplu dacă problema ta este uscăciunea pielii, rutina de bază este tot ce ai nevoie. Dar dacă ai ten uscat și riduri sau ten gras, riduri și pustule, atunci mai bine urmezi o rutină complexă ca să ai cele mai bune rezultate. Rutina complexă conține un toner, la pasul 2, atât dimineața, cât și seara. Dacă n-ai mai folosit un toner bine formulat până acum s-ar putea să te surprindă rezultatele.

Rutină complexă DIMINEAȚA

1. cleanser
2. toner
3. exfoliant
4. tratament
5. produs hidratant cu protecție solară

Rutină complexă SEARA

1. cleanser
2. toner
3. exfoliant
4. tratament
5. produs hidratant
6. opțional: ser