Reduceri de la 15% la 30%, transport gratuit la 250 lei, cadouri la alegere Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Categorii

Cum să obții bronzul perfect

//

În afară de aspectul de piele bronzată fără efecte dăunătoare, produsele de autobronzare însuflețesc pielea ternă, ascund imperfecțiunile și chiar fac celulita mai puțin vizibilă. Mulțumită formulelor avansate ale autobronzantelor din zilele noastre, să ai un bronz strălucitor este mai ușor decât crezi. Ca să obții cele mai bune rezultate, experții noștri în bronzare au creat acest ghid ca să te ajute să obții un bronz fără greșeală. Secretele lor te vor ajuta să ai un bronz perfect!

Pasul 1: Alege un autobronzant prietenos cu pielea

Fă-i pielii tale o favoare și folosește o formulă fără parfum care nu sensibilizează. Multe autobronzante conțin ingrediente care afectează pielea și mari concentrații de alcool, care fac pielea să arate și mai rău pe termen lung!

Pasul 2: Pregătește-ți pielea pentru o aplicare reușită

Exfoliază. Autobronzantele tind să coloreze mai puternic zonele uscate precum genunchii, picioarele, coatele și gâtul. Folosește un exfoliant cu acid glicolic AHA sau acid salicilic BHA pentru piele netedă și catifelată.

Rade-te pe picioare în ziua dinainte aplicării. Dacă te razi exact înainte de aplicarea autobronzantului, formula poate să se fixeze în pori și astfel să apară puncte închise la culoare. Să te razi înainte cu o zi ajută la evitarea acestei probleme.

Pe de altă parte, nu vrei nici să te razi imediat după aplicare. Rasul exfoliază natural suprafaţa pielii, ceea ce va duce la îndepărtarea unei părţi a bronzului artificial.

Pasul 3: Cea mai bună metodă de aplicare a autobronzantului

Gândeşte la corpul tău ca la o hartă. În general poți să începi aplicarea de la picior şi gleznă, dar poți aplica oriunde dorești. Cel mai important lucru este să ştii pe ce porţiuni ai aplicat, cât de mult trebuie să aplici pe fiecare zonă şi să eviţi aplicarea excesivă.

Începe cu o piele curată şi hidratează doar zonele uscate. Asta va ajuta ca pielea uscată să nu absoarbă mai mult produs decât restul corpului.

Aplică autobronzantul într-un mod natural. Anumite zone ale corpului (precum interiorul braţelor) rareori văd soarele, aşa că natural sunt mai deschise la culoare când te bronzezi. Poţi să imiţi asta amestecând autobronzantul cu o loţiune de corp şi aplicând această combinaţie pe zonele respective.

Spală-ţi mâinile la fiecare câteva minute în timpul aplicării. Pare că îţi va consuma timp, dar dacă aştepţi mai mult te vei trezi cu palme şi cuticule portocalii. După ce ai terminat, foloseşte un demachiant între degetele de la mâini şi picioare şi în jurul unghiilor pentru a elimina autobronzatul care s-a strâns pe acele zone. Sau poți folosi o mănușă specială pentru aplicarea autobronzantului.

Menţine pielea uscată cel puţin 6 ore după aplicare, pentru a fi sigură că autobronzantul are timp să acţioneze. Asta înseamnă fără duş, yoga sau sărituri în piscină. Dacă poţi mai multe ore, cu atât mai bine.

Câteva cuvinte de atenţionare

Autobronzantele nu te protejează în niciun fel de acţiunea razelor solare. Tot trebuie să foloseşti protecţie solară şi să te fereşti să te bronzezi natural.

Ai grijă ca autobronzatul să fie uscat şi fixat înainte de a te îmbrăca. În caz contrar, autobronzantul se transferă, ceea ce duce la haine şi aşternuturi pătate.

Ai răbdare în timp ce înveţi tehnica de aplicare. Dacă ai făcut o greşeală, poţi să repari prin reaplicare pe anumite zone sau prin estomparea autobronzantului prin exfoliere. Cel mai bun sfat al nostru este să începi cu răbdare, rezultatele vor apărea sigur – o piele sănătoasă cu aspect bronzat!