Reduceri de la 15% la 30%, transport gratuit la 250 lei, cadouri la alegere Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Categorii

Cum să reînnoieşti pielea care îmbătrâneşte

///

De multe ori când ne uităm în oglindă observăm și lucruri pe care nu am vrea să le vedem. S-ar putea să observi că pielea ta este uscată, are o culoare și un aspect neuniform, tern, roșeață sau riduri. Problemele pielii ne dau de multe ori bătăi de cap şi ne gândim ce putem face pentru a schimba ceva.

Acest articol îţi arată paşii pe care trebuie să îi urmezi pentru a îmbunătăți şi revigora aspectul pielii tale cu scopul de a estompa ridurile, a uniformiza culoarea pielii și a stimula producerea de colagen. Folosind produsele potrivite şi urmând o rutină corectă poţi avea o piele netedă, hidratată şi cu aspect mai tânăr. Noi am văzut rezultatele pe pielea noastră şi vrem să le vezi şi tu!

Sfatul #1: Aplică constant protecție solară

Aplicarea zilnică a unui produs cu factor de protecţie 30 sau mai mare este primul în misiunea de a obţine o piele sănătoasă şi cu aspect uniform. Produsele cu protecţie solară de la Paula’s Choice sunt o parte vitală în rutina de îngrijire pentru că expunerea neprotejată la soare este cauza numărul 1 a semnelor de îmbătrânire și a problemelor pielii.

Aplicarea protecției solare este primul pas pentru a avea o piele sănătoasă – şi asta merită cele câteva minute din fiecare dimineaţă pe care le aloci pentru a-ţi proteja pielea!

Suntem întrebaţi adesea cât de mult şi cât de des ar trebui să se aplice produsele cu protecţie solară (şi recunoaştem că poate fi confuz), așa că răspunsurile la aceste întrebări le găsești mai jos:

Cât de des: gradul de protecţie solară reprezintă timpul în care pielea ta poate fi expusă la lumina UV înainte de a fi afectată de aceasta. De exemplu, un produs cu protecţie solară SPF 30 te va proteja pentru 10 x 30, ceea ce înseamnă 300 minute. Asta nu include timpul petrecut în interior când pielea nu este expusă la lumina UV.

Cât să aplicăm: ținând cont de acest exemplu, aplicarea generoasă a unui produs cu SPF 30 în fiecare dimineaţă te va proteja pentru o zi normală de lucru (în interior) şi pentru drumul de întoarcere acasă. 1,25 ml este cantitatea necesară pentru protejarea tenului (dimensiunea unei migdale) și este mai bine să aplici produsul în 2-3 straturi consecutive pentru a ajuta pielea să absoarbă mai ușor ingredientele.

Dacă vei fi în aer liber toată ziua şi în acţiunea directă a razelor solare (în special dacă nu porţi haine care să te protejeze, pălărie, ochelari de soare sau nu stai la umbră), va trebui să reaplici o dată la 2-3 ore, aşa cum este menţionat pe eticheta produsului cu protecţie solară.

Protecție solară îmbunătățită: dacă folosești machiaj, crema ta hidratantă cu factor de protecţie solară poate fi aplicată înainte de fondul de ten cu protecţie solară şi înainte de pudra cu factor de protecţie solară sau chiar o bază de machiaj cu SPF! Împreună, acestea îţi vor oferi o protecţie suplimentară împotriva efectelor nedorite ale expunerii la radiațiile solare.

Sfatul #2: Foloseşte un exfoliant AHA (acid glicolic) sau BHA (acid salicilic)

E momentul să îţi schimbi modul de gândire privind exfolierea, pentru că nu vrem să îți agresezi tenul și să accentuezi problemele cu scruburi abrazive și particule dure care pot leza pielea. Blândeţea e factorul cheie dacă vrei să păstrezi aspectul sănătos al pielii.

Alege exfolianții în locul scrub-urilor, acizii AHA sau BHA sunt ideali pentru a exfolia celulele moarte acumulate în exces pe piele. Folosirea unui exfoliant care nu necesită limpezire este unul din paşii majori pentru a îndepărta celulele moarte de la suprafața pielii fără să o agresezi.

Anumite scruburi nu sunt atât de dăunătoare pentru curăţare suplimentară (presupunând că le foloseşti rar, cu blândeţe şi că au granule moi, nu granule dure, coji sau sâmburi mărunţiţi). Însă pentru o exfoliere eficientă a celulelor moarte de la suprafața pielii, pentru îmbunătăţirea aspectului, micșorarea porilor şi pentru estomparea ridurilor, scruburile nu se compară ca rezultate cu exfolianţii chimici fără clătire.

Notă: produsele de curăţare cu AHA sau BHA au o capacitate limitată de a exfolia pielea pentru că se clătesc înainte de a aduce beneficii pielii. Exfolianţii AHA sau BHA acţionează minunat atunci când sunt lăsaţi pe piele peste noapte.

Sfatul #3: Foloseşte ingrediente împotriva semnelor îmbătrânirii

Să nu ai încredere în ingredientele ‘miraculoase’, fără studii şi cercetări care să ateste beneficiile lor atunci când sunt aplicate pe piele.

În schimb, oferă-i pielii produse bogate în ingrediente dovedite că încetinesc procesul de îmbătrânire. Astfel de ingrediente includ antioxidanţi stabili (precum vitamina C, ceai verde, extract de struguri şi resveratrol), ingrediente cell communicating (precum retinol, peptide şi niacinamide) şi ingrediente reparatoare (glicerină, ceramide şi cinorulaih dica).

Suntem mândri să spunem că aceste tipuri de ingrediente sunt adăugate în fiecare toner, ser, produs hidratant sau tratament Paula’s Choice, astfel încât indiferent de tipul de ten şi problemele pielii tale, să poţi avea produse formulate de experţi care să te ajute să ai o piele frumoasă şi sănătoasă, zi după zi.

Sfatul #4: Evită ingredientele care sensibilizează

Până acum am oferit sfaturi despre modul în care poţi regenera aspectul îmbătrânit al pielii, dar lista nu ar fi completă dacă n-am menţiona ce trebuie să eviţi. În mod surprinzător, parfumul, atât cel natural, cât şi cel sintetic, se numără printre acestea. Un produs cu miros plăcut nu este întotdeauna benefic pentru piele!

Acelaşi lucru este valabil pentru produsele care conţin alcool denaturat sau alți iritanți cum ar fi: lămâie, citrice, eucalipt, witch hazel etc. Anumite persoane vor spune că aceste ingrediente sunt în regulă dacă “nu îți irită pielea”, dar partea înşelătoare când vine vorba de sensibilizarea pielii este că şi dacă nu doare, nu ustură, nu cauzează roşeaţă, tot cauzează probleme care se cumulează.

S-ar putea chiar să-ţi placă senzaţia de după aplicare (înțepături) care te face să crezi că produsul funcţionează, dar de fapt această senzaţie este modul pielii de a-ţi spune că este deranjată. Vei fi uimită să vezi cât de repede reacţionează pielea după ce vei înceta să foloseşti ingrediente problematice!

Așadar, pentru o regenerare optimă, pielea ta are nevoie de produse pline de ingrediente hrănitoare și reparatoare, o mulţime de antioxidanţi calmanţi, protecţie solară zilnică SPF 30 sau mai mare şi un exfoliant AHA sau BHA. Adăugarea acestora în rutina ta zilnică de îngrijire te va face să te bucuri de imaginea din oglindă!

Produse recomandate