Reduceri de la 15% la 30%, transport gratuit la 250 lei, cadouri la alegere Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Categorii

Cum să reziste fondul de ten și anticearcănul întreaga zi

Te-ai săturat de fonduri de ten și anticearcăne care dispar de pe ten la jumătatea zilei sau care au un aspect neuniform, cu pete? Iată un plan ca fondul de ten și anticearcănul să reziste întreaga zi!

Cum să-ți pregătești tenul pentru aplicarea produselor de machiaj

Cum îți pregătești pielea este primul pas pentru a ajuta fondul de ten și anticearcănul să arate impecabil pe parcursul zilei. Iată ce poți face pentru a-ți îngriji tenul și a menține rezultatele.

Începe cu un cleanser blând pentru a îndepărta excesul de sebum și impuritățile care pot interacționa cu machiajul. Ai grijă să nu-ți usuce tenul, ceea ce poate duce la o textură neuniformă. Gândește-te la asta ca și cum ai pregăti o suprafață curată și netedă.

Netezește suprafața pielii cu un exfoliant AHA sau BHA. Îndepărtând blând și natural (adică fără scruburi și perii dure de curățare) celulele moarte, produsele de machiaj se vor aplica mai ușor și vor avea un aspect impecabil. Truc: Nu trebuie să folosești un exfoliant AHA sau BHA dimineața, îl poți adăuga rutinei tale de seară și vei avea rezultate minunate dimineața.

Aplică un strat subțire de cremă de ochi pentru a netezi aspectul liniilor fine și a păstra zona de sub ochi hidratată, netedă și luminoasă.

Folosește un primer cu SPF cu rol de bază de machiaj, hidratare și protecție solară. Un primer care combină aceste trei beneficii (comparativ cu două produse pe care ar trebui să le folosești separat pentru același rezultat) reduce posibilitatea ca machiajul să alunece pe parcursul zilei și să se fixeze în liniile fine. De asemenea oferă fondului de ten și anticearcănului o suprafață pe care să adere mai ușor.

Sfaturi suplimentare pentru un machiaj rezistent

Evită să-ţi atingi faţa pe parcursul zilei şi să lipeşti telefonul de piele. Fără să realizăm, ne atingem faţa de sute de ori pe zi şi acest contact face machiajul să dispară. Încearcă să controlezi asta şi evită lucrurile care pot afecta rezistenţa machiajului.

Păstrează în geantă şerveţele absorbante pentru a controla excesul de sebum care este răspunzător de alunecarea şi dispariţia machiajului de pe ten. Reaplicarea pudrei pe timpul zilei poate fi de ajutor, doar după folosirea șervețelelor. De asemenea, dacă fardul de obraz şi-a pierdut din intensitate, reaplică-l.

 

La final, dar nu fără importanţă, alegerea corectă a consistenţei fondului de ten şi a anticearcănului sunt baza pentru a obţine rezultate minunate şi de durată.

Produse recomandate