Reduceri de la 15% la 30%, transport gratuit la 250 lei, cadouri la alegere Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Categorii

Produse de machiaj cu proprietăți anti-aging

/

Iubim modul în care machiajul poate îmbunătăţi aspectul tenului, cum netezeşte şi ameliorează semnele de îmbătrânire şi imperfecţiunile. Din fericire există produse de machiaj care te pot ajuta să ai o piele cu aspect mai tânăr!

Primer – bază de machiaj

Chiar şi un fond de ten excelent poate fi îmbunătăţit prin folosirea unui primer cu o formulă bună. Caută unul cu o textură satinată care uşurează aplicarea produselor de machiaj şi ajută să reziste mai mult pe ten.

De asemenea uită-te după ingrediente care fac pielea să arate şi să se simtă în cea mai bună formă. Paula’s Choice Skincare Smoothing Primer Serum SPF 30 conţine un amestec de ingrediente bogate în antioxidanţi şi ingrediente calmante, ceea ce îl face să fie o alegere excelentă pentru orice tip de ten, acesta ajutând și la protejarea pielii împotriva radiațiilor solare.

Fondul de ten

Când vine vorba de fondurile de ten, formula şi textura sunt cele mai importante lucruri de luat în seamă. Lista de ingrediente a unui fond de ten cu proprietăți împotriva semnelor îmbătrânirii trebuie să conţină o mulţime de antioxidanţi şi un mix de alte ingrediente benefice pielii precum ceramidele.

Produse pentru buze

Când vorbim de produse de machiaj împotriva îmbătrânirii, nu trebuie să uităm de buze! De obicei îngrijirea buzelor este ultima pe lista de priorităţi, însă pielea vulnerabilă a buzelor are nevoie de ingrediente benefice, inclusiv protecţie solară.

Cele mai bune produse pentru buze nu doar umplu liniile fine de pe buze pentru a crea o suprafaţă mai netedă, dar reduc şi riscul expunerii la soare pentru a menţine mai mult timp aspectul tânăr. Încearcă Lipscreen SPF 50 sau Anti Aging Lip Gloss SPF 40.

Ce trebuie să cauţi

Înainte de a merge la cumpărături, trebuie să ştii că multe branduri au creat produse de machiaj care conţin antioxidanţi și ingrediente reparatoare de care pielea are nevoie pentru a arăta mai tânără.

Când e vorba de produse de machiaj, cei mai importanţi factori sunt lista de ingrediente şi modul în care produsul este ambalat, nu brandul sau ceea ce promite produsul că face. Caută produse de machiaj fără parfum şi care conţin un cocktail de ingrediente benefice, precum niacinamidele şi vitamina C. Aceste ingrediente au nevoie de ambalaje opace care nu permit contactul cu aerul pentru a rămâne eficiente. Evită produsele de machiaj ambalate în borcane sau palete pentru că orice ingredient anti îmbătrânire din formulă va începe să se degradeze datorită expunerii la aer şi soare, încă de la prima deschidere a produsului.

Acum că ştii la ce să te uiţi, eşti mai pregătită să găseşti produse de machiaj care vor face mai mult decât să-ţi îmbunătăţească temporar aspectul, îţi vor oferi şi beneficii pe termen lung.

Produse recomandate