15-25% reducere la niacinamide și cadou mini SPF la alegere + Transport gratuit la oricare 3 mini SPF Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Categorii

Produsele Paula’s Choice pentru curățarea pielii

Curățarea pielii: Primul pas în menținerea sănătății tenului este curățarea pielii în fiecare dimineață și seară. Paula’s Choice oferă o gamă extinsă de produse pentru curățarea pielii, solubile în apă sau demachiante, atent formulate pentru fiecare tip de ten și diverse afecțiuni ale pielii.

produse pentru curățare și demachiere de la Paula's Choice

Curățarea pielii – Produse pentru ten normal, mixt sau gras

Skin Balancing Oil-Reducing Cleanser are textură cremoasă şi spumare redusă, purifică și ajută la echilibrarea cantității de sebum. Potrivit și pentru tenul cu tendințe acneice și puncte negre, curăță în profunzime, curăță complet machiajul și se limpezește uşor. Benefic în special tenului cu pori dilatați sau congestionați. Este o variantă bună și pentru persoanele cu ten normal care doresc curățare în profunzime.

Resist Perfectly Balanced Foaming Cleanser are textură cremoasă și ingrediente reparatoare, cum ar fi ceramidele și acidul hialuronic care ajută la menținerea integrității matricei intercelulare a pielii, lăsând pielea catifelată, netedă și cu senzație de prospețime. Special formulat pentru a lupta cu semnele de îmbătrânire prematură a pielii, este potrivit persoanelor preocupate de anti-aging, chiar și pentru pielea cu tendințe acneice, pori dilatați și puncte negre.

Clear Pore Normalizing Cleanser este un gel răcoritor, cu proprietăți antibacteriene și textură mătăsoasă, se limpezește complet și nu usucă pielea. Gelul dizolvă impuritățile care pot duce la blocarea porilor și reduce pustulele caracteristice tenului acneic sau tenului cu tendințe acneice. Este ideal pentru tenul gras sau mixt, cu pori măriți și/sau blocați, imperfecțiuni sau acnee. Poate fi folosit pe orice tip de ten afectat de acnee.

Curățarea pielii – Produse pentru ten normal, uscat și foarte uscat

Skin Recovery Softening Cream Cleanser este potrivit pentru tenul uscat și foarte uscat, dar și pentru tenul normal, cu semne de deshidratare. Ingredientele reparatoare și antiiritanții întăresc și protejează bariera naturală a pielii. Cu textură cremoasă și delicată, produsul poate fi folosit chiar și în cazurile de sensibilitate, eczemă, dermatită, rozacee sau iritații.

Resist Optimal Results Hydrating Cleanser este o loţiune de curăţare cu textură cremoasă, perlată. Conține mușețel și ceai verde cu proprietăți antiiritante și antiinflamatoare. Produsul este potrivit pentru tenul normal sau uscat, ideal pentru pielea ternă sau îmbătrânită, afectată de mediul extern. Special formulat pentru a lupta cu semnele de îmbătrânire prematură a pielii, este potrivit persoanelor preocupate de anti-aging.

Poate fi folosit și pentru curățarea tenului mixt sau gras, dacă pielea este deshidratată și/sau sensibilă. În aceste cazuri poți folosi dimineața Resist Optimal Cleanser pentru o curățare foarte blândă, iar seara folosește Resist Perfectly Balanced Cleanser (sau alt produs pentru ten mixt/gras) pentru a îndepărta impuritățile, excesul de sebum și machiajul din timpul zilei.

Curățarea pielii – Produse pentru toate tipurile de ten

Calm Cleanser Ultra Gentle Cleanser are textură de gel, curăță cu blândețe și calmează pielea iritată. Trigliceridele și glicerina hidratantă previn deshidratarea în timpul procesului de curățare, în timp ce prebioticele susțin microbiomul pielii pentru a ajuta la reducerea sensibilității în timp. Este potrivit pentru pielea sensibilă, intolerantă, reactivă, cu iritații și/sau predispus la rozacee.

Omega+ Complex Cleansing Balm este un balsam pentru curățarea pielii și demachiere. Amestecat cu apă, balsamul formează o emulsie lăptoasă, cu putere mare de curățare, care îndepărtează machiajul, protecția solară, impuritățile și excesul de sebum acumulat pe piele în timpul zilei. Are formulă non grasă, cu limpezire completă, lasă pielea catifelată și hidratată. Este în special benefic pentru pielea deshidratată având rol dublu: demachiant blând sau produs pentru curățarea pielii.

Defense Gel to Cream Cleanser este un gel pentru curățarea pielii care se transformă în spumă cremoasă la contactul cu apa și îndepărtează eficient excesul de sebum, machiajul, impuritățile și poluanții ajunși pe piele din mediul extern. Este solubil în apă, se clătește complet de pe piele, nu lasă peliculă grasă și nici senzație de uscăciune.

Conține o combinație unică de agenți de curățare blânzi, dar eficienți, ingrediente reparatoare, antiiritanți și aminoacizi într-un complex APFs (Anti Pollution Factors), care împreună curăță și împrospătează pielea în timp ce protejează și întăresc bariera naturală a pielii pentru a fi mai rezistentă la factorii de mediu.

Earth Sourced Perfectly Natural Cleansing Gel are textură de gel răcoritor, conține 99% ingrediente naturale. Gelul de curățare este potrivit pentru cele mai multe tipuri de ten, în special tenul normal, mixt, gras sau puțin uscat. A fost creat special pentru cei care preferă produse cosmetice cu ingrediente naturale care nu irită pielea, dovedite sigure şi eficiente. Earth Sourced Perfectly Natural Cleansing Gel este extrem de blând și poate fi folosit pentru a curăța tenul iritat sau sensibil, chiar și pentru a curăța pielea delicată a bebelușilor și copiilor.

Perfect Cleansing Oil îndepărtează cu uşurinţă machiajul chiar şi cel rezistent la apă, cu ajutorul complexului de uleiuri non aromate. Amestecat cu apă, uleiul formează o emulsie lăptoasă, cu putere mare de curățare, ce poate fi folosit pentru demachiere sau pentru curățarea pielii dimineața și seara. Se îndepărtează complet, prin clătire cu apă călduță, nu lasă peliculă grasă pe piele și nu usucă pielea.

The UnScrub oferă beneficiile exfolierii celulelor moarte din straturile superficiale ale pielii într-o bază de gel cremos pentru curățarea tenului. Perlele moi de jojoba exfoliază cu blândețe și apoi se dizolvă pe piele, protejând bariera naturală a pielii în timpul curățării. Conține agenți de curățare blânzi, extract de mușețel și ceai verde pentru calmarea pielii și umectanți care previn deshidratarea. The UnScrub este un gel cremos solubil în apă, cu particule sferice moi, potrivit persoanelor care preferă curățarea tenului în profunzime și celor care preferă metoda double cleanse. Formulat pentru toate tipurile de ten chiar și pentru tenul sensibil, The UnScrub poate fi folosit zilnic sau ocazional.

Întrebări frecvente despre curățarea pielii

Tenul meu este mixt / gras în timpul verii, dar în anotimpul rece se usucă și este deshidratat. Ar trebui să folosesc produsele de curăţare diferite?

Da. Este mai bine să alegi produsele în funcție de schimbările observate pe piele de la un anotimp la altul. Poți folosi un produs pentru ten normal / uscat în anotimpul rece și poți folosi un produs pentru ten mixt pentru zilele în care pielea prezintă exces de sebum.

Produsele pentru curăţarea pielii sunt eficiente în îndepărtarea machiajului?

Da. Produsele de curățare elimina tot machiajul, cu excepţia fondului de ten ultra-mat, rezistent la apă sau rezistent la transfer. Pentru îndepărtarea acestui tip de machiaj poți folosi un demachiant special formulat pentru ochi sau Perfect Cleansing Oil înainte de curățarea pielii cu produsul solubil în apă.

Ce înseamnă produs pentru curățarea pielii, solubil în apă?

Produsele solubile în apă se îndepărtează complet de pe piele, chiar și cele cu textură cremoasă și nu lasă peliculă grasă pe piele așa cum se întâmplă în cazul demachiantelor. Produsele solubile în apă se folosesc dimineața și seara, pentru curățarea tenului. Demachiantele se folosesc doar pentru a îndepărta machiajul de pe piele.

Produsele pentru curățare Paula’s Choice spumează?

Unele dintre produsele noastre de curățare au spumare redusă, dar este un mit faptul că spuma are vreo relevanță în ce priveşte eficiența produsului de curăţare. Toate produsele de curăţare Paula’s Choice vor elimina machiajul şi vor lăsa pielea moale şi catifelată.

Produsele pentru curăţare pot fi folosite şi pe pielea copiilor sau adolescenților?

Produsele de curățare sunt necesare indiferent de vârstă, pentru a menține pielea curată. În funcție de tipul de ten și afecțiunile prezente pe piele poți alege produse potrivite pentru tine și familia ta. Earth Sourced Cleanser este un produs cu formulă potrivită chiar și pentru pielea bebelușilor.

Ar trebui să folosesc produsul pentru curățare o dată sau de două ori pe zi?

Dimineața este necesar să cureți pielea pentru a îndepărta celule moarte, sebum, impurități etc, iar seara trebuie să îndepărtezi machiajul (dacă e cazul), produsele aplicate dimineața pe piele, sebumul și impuritățile acumulate pe piele în timpul zilei. Produsele de îngrijire a pielii se aplică dimineata și seara, doar pe pielea curată.

Ce cantitate de produs trebuie să folosesc?

O cantitate mică, cât un bănuţ ar trebui să fie suficientă, dar s-ar putea să ai nevoie de mai mult sau mai puțin, în funcție de preferințele personale și de cât de mult machiaj aplici dimineața pe piele.

Au toate produsele de curăţare un pH echilibrat?

pH-ul produselor noastre pentru curățarea pielii este între 5.5 – 6.3, la fel ca şi pH-ul pielii.

Dacă produsul de curățare ajunge în ochi, voi simți usturime?

Orice produs de îngrijire a pielii care ajunge în ochi provoacă usturime ușoară. Adesea nu produsul de curăţare este cauza, ci faptul că produsul se combină cu machiajul sau cu impuritățile de pe piele. Nici unul dintre produsele noastre nu conţine parfum sau iritanţi cunoscuţi, aşadar produsele de curățare Paula’s Choice sunt foarte blânde și solubile în apă.

Produse recomandate