Reduceri de la 15% la 30%, transport gratuit la 250 lei, cadouri la alegere Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Categorii

Rolul antioxidanţilor în rutina ta de îngrijire

/

Dacă există o categorie de ingrediente care nu trebuie să lipsească din rutina de îngrijire, atunci e vorba de antioxidanţi. Aceșstia ajută pielea să se protejeze de poluare şi efectul dăunător al mediului înconjurător şi acţionează în profunzime pentru a repara pielea.

Am adunat cele mai importante beneficii pe care le pot oferi antioxidanţii şi am scos în evidenţă cele mai potrivite produse de îngrijire pentru a le obţine.

1. Apărarea pielii împotriva poluării

Nu este vizibil în timp ce se întâmplă, însă zilnic pielea ta este agresată de poluare şi factorii de mediu, ceea ce provoacă apariția ridurilor şi problemelor. Studiile au arătat că antioxidanţii aplicaţi local au o capacitate unică de a proteja tenul şi de a încetini procesul de îmbătrânire!

Glutathione, superoxide dismutase şi ubiquinone sunt doar câţiva dintre mulţii antioxidanţi care reduc efectele vizibile ale poluării.

Le găseşti alături de alţi antioxidanţi, care luptă cu poluarea în Resist Super Antioxidant Concentrate Serum.

2. Piele mai fermă

Cu trecerea timpului, pielea pierde substanţe vitale, ceea ce duce la pierderea fermităţii. Un mix de antioxidanţi poate să încetinească acest tip de deteriorare. Rezultatul? Pielea îşi recapătă aspectul ferm.

Caută produse cu antioxidanţi bogate în acizi graşi Omega-3 precum ulei de in sau acid linoleic, fructul pasiunii, care este o sursă potentă de Omega-6 şi ulei de migdale care oferă Omega-9. Antioxidanţii centraţi pe Omega sunt extrem de eficienti în a revitaliza suprafaţa pielii şi când sunt combinaţi cu retinol, pot oferi o piele mai fermă şi mai rezistentă.

Obţine această combinaţie potentă de antioxidanţi din Omega+ Complex şi 1% Retinol Booster.

3. Aspect mai luminos

Antioxidanţii selectaţi au abilitatea unică de a îmbunătăţi aspectul tern şi neuniform şi de a îi oferi un aspect mai sănătos și o culoarea mai uniformă tenului.

Vitamina C este un astfel de antioxidant şi este extrem de eficient în a oferi luminozitate pielii tale. Vitamina C vine în diverse forme, precum ascorbic acid, tetrahexyldecyl ascorbate, ascorbyl palmitate şi altele.

Pentru cele mai bune rezultate şi un aspect luminos notabil, alege C15 Super Booster sau C25 Super Booster.

4. Calmarea pielii

Unii antioxidanţi au acţiune dublă, reuşind să aibă şi proprietăţi calmante pentru piele.

În mod special, antioxidanţii precum ceaiul verde, muşeţelul şi beta-glucan ies în evidenţă prin efectul calmant și ameliorarea iritației, roșeții sau pruritului..

Încearcă Calm Repairing Serum pentru un mix calmant de antioxidanţi şi ingrediente reparatoare.

5. Lupta cu ridurile

Fără nici o urmă de îndoială, studiile arată că antioxidanţii ajută la diminuarea şi estomparea aspectului ridurilor.

Nu există un singur “cel mai bun” antioxidant pe care să îl cauţi – ceea ce contează este ca produsul pe care îl foloseşti să conţină o varietate de antioxidanţi (cu cât mai mulţi, cu atât mai bine).

Descoperă toate serurile noastre cu antioxidanţi, formulate pentru diferite tipuri de ten, fiecare conţine o concentrație mare de antioxidanţi care au studii ce susțin efectele menționate mai sus.

Produse recomandate