15% reducere la produsele pentru curățare și tonere + cadou mini ser cu niacinamide Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Categorii

Tonerele Paula’s Choice

Toate tonerele Paula’s Choice conțin o serie de ingrediente care oferă beneficii multiple, fiecare are caracteristici distincte care le face potrivite pentru anumite tipuri de ten sau probleme ale pielii.

Tonere formulate pentru tenul normal, mixt sau gras

Calm Toner Normal to Oily Skin este un toner cu textură lejeră, ultra delicată ce hidratează, calmează și revitalizează pielea sensibilă sau reactivă pentru a a proteja și întări bariera naturală a pielii. Ideal pentru a aduce un aport major de ingrediente antiiritante și reparatoare tenului, nu lasă peliculă grasă pe piele. Formulat pentru tenul normal, mixt sau gras, este un toner ce poate fi aplicat și pe pielea sensibilă, intolerantă, reactivă, cu iritații și/sau predispus la rozacee.

Skin Balancing Pore Reducing Toner este potrivit pentru tenul mixt sau gras, ideal pentru pielea ce prezintă pori dilatați, puncte negre și/sau tendințe acneice. Conține antioxidanți, extracte de plante și niacinamide cu efecte vizibile în echilibrarea cantității de sebum și ameliorarea porilor dilatați. Antioxidanții, ceramidele și ingredientele antiiritante reduc roșeața și inflamația cauzată de erupții, în timp ce hidratează, netezesc, protejează și ajută la uniformizarea culorii pielii.

Resist Weightless Advanced Repairing Toner este potrivit pentru tenul mixt sau gras, special formulat pentru reducerea semnelor îmbătrânirii pielii și porilor dilatați, eficient și pentru estomparea imperfecțiunilor cauzate de erupții. Este un toner care îmbunătățește semnificativ culoarea și textura pielii, ameliorează porii dilatați și reduce roșeața cauzată de erupții. Combinația de antioxidanți, niacinamide și peptide cu rol cell communicating și ingrediente reparatoare fac din acest produs un puternic toner care completează rutina ta de îngrijire a tenului.

Tonere formulate pentru tenul normal sau uscat

Calm Toner Normal to Dry Skin acționează imediat pentru a calma pielea extra sensibilă și pentru a aduce un aport de antioxidanți, ingrediente anti-aging și ingrediente reparatoare care împreună netezesc, hidratează și reduc vizibil iritația. Tonerul reduce inflamația ce promovează sensibilitatea pielii și ajută la ameliorarea deshidratării, repararea și întărirea barierei naturale a pielii în timp ce restaurează filmul hidrolipidic al epidermei. Este formulat pentru tenul normal sau uscat, ideal pentru pielea sensibilă, intolerantă, reactivă, cu iritații și/sau predispus la rozacee.

Skin Recovery Enriched Calming Toner este un fluid lăptos, bogat în uleiuri de plante, antioxidanți, lipide și ingrediente reparatoare care lasă pielea catifelată, hidratează și ajută la estomparea daunelor cauzate de factorii de mediu. Este conceput pentru ameliorarea uscăciunii sau sensibilităţii persistente, potrivit pentru tenul normal, uscat și foarte uscat, ideal pentru pielea deshidratată, afectată de factorii de mediu. Este potrivit și tenului sensibil, iritat, cu dermatită, eczeme sau predispus la rozacee.

Resist Advanced Replenishing Toner are textură lăptoasă și este formulat pentru tenul normal și uscat, ideal pentru reducerea semnelor de îmbătrânire cauzate de mediul extern, liniilor fine și lipsei fermității pielii. Este perfect pentru orice tip de ten, chiar și tenul sensibil, care se confruntă cu descuamări și iritații, complexul de ingrediente benefice hidratează, repară și calmează pielea în timp ce ameliorează vizibil deshidratarea.

Tonere formulate pentru toate tipurile de ten

Earth Sourced Purely Natural Refreshing Toner are textură de gel lichid,conține 98% ingrediente naturale, conceput pentru hidratarea și calmarea iritațiilor minore. Ideal pentru toate tipurile de ten, în special pentru tenul intolerant și sensibil sau pentru persoanele care preferă produse cosmetice naturale, cu ingrediente dovedite în ameliorarea iritației, întărirea barierei naturale a pielii și hidratare în profunzime.

De ce am nevoie de un toner?

Un toner cu formulă bogată în ingrediente reparatoare, antiiritanți, antioxidanți sau alte ingrediente benefice este ideal a fi folosit după curățarea tenului pentru a proteja și întări bariera naturală a pielii, pentru a restaura filmul hidrolipidic al epidermei și a preveni deshidratarea pielii. În urma folosirii tonerului pielea rămâne catifelată și are aspect mai sănătos.

Produse recomandate