15% reducere la boostere și măști + cadou mini mască hidratantă Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Categorii

Boostere – beneficii și combinații cu alte produse

Pentru momentele în care tenul tău are nevoie de un boost de energie alege concentratele anti-aging Paula’s Choice! Mai jos îți propunem să încerci combinații cu boostere și alte produse din rutina de îngrijire zilnică a tenului, pentru a obține cele mai bune rezultate.

Hyaluronic Acid + Peptide Lip Booster

Hyaluronic acid + Peptide Lip Booster este un tratament avansat anti-îmbătrânire pentru buze, formulat cu acid hialuronic, peptide, acizi grași și extracte din plante pentru a hidrata eficient, a minimiza vizibil liniile fine și a menține volumul natural al buzelor.

Boosterul combină mai multe tehnologii specifice tratamentelor care se concentrează pe cauzele care fac buzele să-și piardă volumul natural, forma și capacitatea de a menține nivelul optim de hidratare.

C15 Super Booster

Booster cu 15% vitamina C stabilizată și un cocktail de antioxidanți și ingrediente reparatoare: acid ferulic, vitamina E, peptide, sodium hyaluronate. Uniformizează culoarea pielii, reduce petele și ridurile, oferă luminozitate și fermitate, revitalizează pielea ternă.

C25 Super Booster

Tratament inovator cu 25% vitamina C stabilizată (acid ascorbic), cu o metodă patentată de eliberare treptată a ingredientului activ, pentru o absorbție optimă în piele. Estompează petele cauzate de soare și de pustule, ameliorează ridurile profunde. Se aplică seara, pe zonele cu problemă.

Hyaluronic Booster

Booster concentrat cu acid hialuronic, ceramide si pantenol cu textură de gel fluid, acționează pentru a îmbunătăți imediat și a menține nivelul optim de hidratare al pielii. Îmbunătățește aspectul și textura pielii, reduce liniile fine şi ridurile, reține moleculele de apă în piele.

Pro-Collagen Multi-Peptide Booster

Concentrat cu peptide și acid hialuronic, într-un cocktail de aminoacizi și ingrediente reparatoare cu textură non grasă de gel fluid. Special formulat pentru pielea lipsită de fermitate, cu riduri, pete și alte semne de îmbătrânire, revitalizează pielea ternă în timp ce ameliorează vizibil aspectul ridurilor și al liniilor fine.

1% Retinol Booster

1% Retinol într-un concentrat anti-aging cu acțiune complexă și formulă inovatoare, cu peptide, antioxidanți potenți și ceramide. Reduce vizibil porii dilatați, ridurile profunde și petele solare, îmbunătățește textura, culoarea și aspectul pielii, stimulează neocolagenul și regenerarea celulară, estompează imperfecțiunile.

10% Niacinamide Booster

Concentrat cu 10% niacinamide (vitamina B3), antioxidanți, antiiritanți și ingrediente reparatoare cu textură lichidă. Previne și repară semnele de îmbătrânire ale pielii, îmbunătățește aspectul liniilor fine și ridurilor, ameliorează petele, uniformizează culoarea pielii, micșorează vizibil aspectul porilor dilatați și redă luminozitatea tenului.

10% Azelaic Acid Booster

10-Azelaic-Acid-Booster

Booster cu 10% acid azelaic și 0.5% acid salicilic are proprietăți antiinflamatoare și antibacteriene, ajută la estomparea imperfecțiunilor minore cauzate de erupții, reduce simptomele rozaceei și roșeața pielii. Are textură de gel cremos, se absoarbe imediat și uniformizează culoarea pielii în timp ce ingredientele reparatoare fortifică bariera naturală a pielii.

Moisture Renewal Oil Booster

Moisture-Renewal-Oil-Booster

Concentrat 100% natural, conține un amestec de nouă uleiuri din plante și ingrediente reparatoare și este formulat pentru tenul uscat şi foarte uscat şi pentru pielea sensibilă și reactivă. Reduce inflamaţia şi oferă confort imediat tenului uscat (inclusiv în zona ochilor). Hidratează pielea cu semne de uscăciune și deshidratare și redă elasticitatea.

  • Combină cu Skin Recovery Hydrating Treatment Mask și aplică seara, ca ultim pas în rutină, în loc de crema hidratantă.
  • Combină cu crema preferată pentru hidratarea tenului, în anotimpul rece, când pielea este afectată de frig.
  • Combină cu Clinical 1% Retinol Treatment pentru a reduce reacția pielii la retinol și a asigura hidratare pielii.

Ce sunt boosterele şi pentru cine sunt potrivite?

Fiecare booster anti-aging Paula’s Choice aduce beneficii speciale tenului şi le poţi adăuga rutinei de îngrijire pentru rezultate mai bune (aplicate zilnic sau la nevoie). Boosterele sunt produse multifuncționale, formulate pentru a fi combinate cu orice produs de îngijire a pielii, mai puțin cu produsele care oferă protecție solară.

Indiferent de tipul tău de ten, suntem siguri că vei găsi aceste produse ingenioase cu adevărat versatile.

Cum adaug un booster în rutina de îngrijire a tenului?

După ce ai decis care booster este potrivit pentru tipul şi problemele tenului tău, trebuie să ştii cum să îl introduci în rutina ta. Ține cont de câteva lucruri:

  • orice booster poate fi aplicat direct pe piele, înainte de aplicarea unui ser, cremă hidratantă sau tratament sau poate fi combinat cu aceste produse
  • pot fi folosite zilnic, dimineaţa şi/ sau seara sau doar atunci când e nevoie; experimentează pentru a afla care frecvenţă de aplicare este cea mai potrivită pentru tine
  • pentru a combina oricare booster cu un alt produs, adaugă câteva picături serului sau cremei hidratante în podul palmei.

Ce produse nu se pot combina cu boosterele?

Singurul produs de îngrijire pe care nu trebuie să-l combini cu boosterele este produsul hidratant de zi, cu protecţie solară. Protecţia solară trebuie să fie întotdeauna ultimul produs pe care îl aplici pe piele, aplicarea altui produs peste SPF sau combinarea cu un booster reduce protecția solară.

Dar combinarea unui booster cu exfoliantul AHA sau BHA? Poţi să faci asta pentru a atenua acţiunea exfoliantă, însă pentru cele mai bune rezultate aplică întâi exfoliantul și apoi boosterul, fie aplicat direct pe piele, fie combinat cu serul sau produsul hidratant.

Dincolo de aceste două recomandări, poți experiementa diverse variante pentru a determina cea mai bună formă de aplicare, în funcție de preferințele personale.