15% reducere la produsele pentru curățare și tonere + cadou mini ser cu niacinamide Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Categorii

Care gamă Paula’s Choice este potrivită pentru mine?

La Paula’s Choice avem multe game din care poți alege, fiecare dintre ele oferă atât îngrijirea de bază pentru piele cât și soluții pentru problemele specifice fiecărui tip de ten.

Spre exemplu, gamele Skin Balancing și Skin Recovery sunt create pentru problemele cu care se confruntă două tipuri principale de ten, normal/uscat și mixt/gras.

Dacă ai ten sensibil predispus la roșeață, produsele noastre din gama Calm sunt cea mai bună alegere. Gama Resist este perfectă dacă te confrunți cu semne pronunțate de îmbătrânire a pielii sau vrei să lupți cu semnele de îmbătrânire.

Dacă ai ten cu tendințe acneice, produsele din gama Clear sunt formulate pentru a combate și a ține sub control apariția pustulelor, în timp ce gama PC4Men este dedicată problemelor care apar datorită bărbieritului. Ca și celelalte game Paula’s Choice, această gamă oferă beneficii hidratante, calmante și ajută la ameliorarea semnelor îmbătrânirii pielii.

Ține minte că aceste indicații sunt unele generale, toate produsele noastre sunt 100% fără parfum și au concentrații mari de ingrediente benefice, iar produsele din game diferite pot fi folosite împreună pentru a-ți personaliza rutina astfel încât să se potrivească perfect tipului tău de ten și problemelelor cu care te confrunți.

Gama Resist

Avem două game Resist, ambele conțin cele mai potente și complexe ingrediente dovedite științific ca eficiente în lupta cu semnele de îmbătrânire. Produsele din gama Resist pentru ten normal sau uscat (ambalaje albastru închis) sunt mai hidratante și mai emoliente, în timp ce produsele din gama Resist pentru ten mixt sau gras (ambalaje albastru deschis) au texturi mai ușoare și mai fluide și ajută la micșorarea porilor, în lupta cu secreția de sebum și cu semnele lăsate de erupții.

Spunem adesea că vârsta nu este un tip de ten, așa că nu există o vârstă anume la care ar trebui să începi să folosești produse pentru menținerea aspectului tânăr, așa cum nu există o vârstă potrivită la care ar trebui să începi să mănânci sănătos (corpul tău se va bucura de beneficii indiferent de vârstă). Noi credem că nu poți începe prea devreme lupta cu trecerea timpului și semnele pe care le lasă pe chipul nostru, imediat ce ai ajuns la maturitate.

Skin Recovery și Skin Balancing

Skin Recovery și Skin Balancing sunt gândite pentru cei care încep călătoria spre un ten tânăr, sănătos, neted și fără imperfecțiuni. Aceste game au ingrediente care ajută la menținerea aspectului tânăr.

Skin Recovery se adresează tenului normal sau uscat și are o mulțime de ingrediente benefice, cu texturi emoliente și bogate care hidratează și repară în profunzime. Skin Balancing este formulată pentru ten normal, gras sau mixt și are texturi mai lejere. Produsele din gama aceasta sunt formulate pentru a micșora porii și a reduce secreția de sebum.

Gama Calm

Gama Calm oferă produse pentru ten normal sau uscat și mixt sau gras. Fiecare produs este extrem de calmant pentru cei cu piele foarte sensibilă și atât de blând încât poate fi folosit și de cei cu ten predispus la rozacee. Ingredientele calmante vor readuce la normal pielea sensibilă și iritată în timp ce luptă cu semnele de îmbătrânire. Gama Calm pentru ten mixt/ gras ajută, de asemenea, la micșorarea porilor și la normalizarea secreției de sebum.

Gama Omega+

Gama Omega+ include produse cu formule complexe ce conțin acizi grași Omega 3, 6 și 9, ceramide reparatoare, antioxidanți, vitamine și ingrediente hidratante, fiind soluția perfectă pentru tenul uscat și deshidratat, lipsit de luminozitate și vitalitate.

Formulele sale concentrate infuzează epiderma cu un cocktail de ingrediente dovedite a fi benefice pentru repararea și întărirea barierei naturale a pielii și obținerea un ten cu aspect luminos și neted.

Gama Defense

Gama Defense este o soluție pentru îngrijirea tenului, cu formule complexe și specializate, potrivite pentru toate tipurile de ten. Rutina de îngrijire în 3 pași are ca scop apărarea pielii împotriva factorilor poluanți pentru ca pielea ta să aibă o culoare mai uniformă și aspect neted și luminos. Ingredientele active incluse în gama Defense repară și netezesc pielea, uniformizează culoarea pielii, îmbunătățesc luminozitatea pielii și întăresc bariera naturală a pielii pentru a fi mai rezistentă la acțiunea poluanților din mediul extern.

Gama Clear

Produsele Clear sunt cea mai bună alegere atunci când problemele principale sun tendințele acneice și apariția pustulelor. Aceste produse blânde dar eficiente ajută pielea reducând erupțiile și apariția pustulelor, porii dilatați și punctele negre. Reduc excesul de sebum fără să deshidrateze sau să usuce pielea.

Gama PC4Men

PC4Men include produse care ajută la o bărbierire netedă și reduc creșterea firelor de păr sub piele, probleme specifice bărbaților. Produsele PC4Men reduc porii dilatați sau blocați, imperfecțiunile minore și îmbunătățesc semnele îmbătrânirii pielii. Și cel mai important, nu conțin ingrediente care sensibilizează și usucă precum mentol, mentă, witch hazel și eucalipt, incluse frecvent în produsele de îngrijire pentru bărbați și care sunt de evitat pentru orice tip de piele. Produsele PC4Men nu conțin parfum, sunt hidratante, lejere, calmante și formulate pentru toate tipurile de ten.

Gama Earth Sourced

Gama Earth Sourced conține doar 4 produse și a fost formulată pentru persoanele care doresc produse naturale (cu 98% ingrediente naturale), extrem de blânde, fără parfum sau uleiuri esențiale. Deși nu oferă îngrijire completă, deoarece nu include un produs pentru protecție solară, gama Earth Sourced este potrivită pentru toate tipurile de ten, chiar și tenul sensibil și delicat al bebelușilor. Alege un produs cu SPF 30 din altă gamă Paula’s Choice, în funcție de tipul tău de ten.

Pot să combin produse din mai multe game Paula’s Choice?

În funcție de tipul de ten și problemele cu care te confrunți, poți și e indicat să combini produse din game diferite. Te încurajăm să-și personalizezi rutina de îngrijire. Produsele noastre sunt formulate să acționeze împreună cu tratamentele și concentratele noastre. Dacă ai nevoie de ajutor în alegerea produselor Paula’s Choice completează formularul nostru sau scrie-ne info@paulaschoice.ro.

Produse recomandate