10% reducere la protecție solară + cadouri și seturi speciale Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Categorii

Cremele hidratante Paula’s Choice

Paula’s Choice oferă o gamă extinsă de produse hidratante, formulate pentru fiecare tip de ten, cu texturi și proprietăți diferite. Toate produsele hidratante din portofoliu conțin ingrediente reparatoare și calmante cât și antioxidanți pentru întărirea și repararea barierei naturale a pielii.

Water-Infusing Electrolyte Moisturizer - toate tipurile de ten

Water-Infusing Electrolyte Moisturizer acționează pentru a echilibra conținutul de apă în epidermă. Electroliții minerali mențin nivelul optim de hidratare în straturile superioare ale pielii în timp ce rețin moleculele de apă și nutrienți în straturile inferioare și permit ingredientelor hidratante și reparatoare să se asimileze mai ușor.

Antioxidanții protejează pielea de factorii de mediu și ajută la reparare barierei naturale. Ceramidele, peptide, algele și prebioticele din zaharuri completează formula pentru a oferi tenului hidratare de lungă durată, nutrienți și energie. Are textură lejeră, se absoarbe imediat în piele.

Defense Nightly Reconditioning Moisturizer - toate tipurile de ten

Paula's Choice Defense-Nightly-Reconditioning-Moisturizer

Defense Nightly Reconditioning Moisturizer conține un complex de ingrediente anti-poluare, hidratante și reparatoare care acționează pentru a proteja pielea de efectele nocive ale poluanților din mediul extern cum ar fi: lumina albastră emisă de telefoane mobile, fumul, noxele automobilelor și pentru a întări bariera naturală a pielii.

Formula este infuzată cu antioxidanți, ceramide, peptide, extracte din plante și vitamine care împrospătează și revitalizează tenul în timp ce netezește și lasă pielea catifelată, cu aspect luminos. Textura lejeră se absoarbe imediat, nu lasă peliculă grasă pe piele și este potrivită pentru toate tipurile de ten.

Clinical Ceramide-Enriched Firming Moisturizer - toate tipurile de ten

Clinical Ceramide-Enriched Firming Moisturizer este o loțiune anti-aging hidratantă și reparatoare, special formulată pentru a îmbunătăți fermitatea, semnele de îmbătrânire și luminozitatea pielii. Este cel mai complex produs hidratant din colecția Paula’s Choice, formula include o combinație unică de cinci ceramide, retinol și vitamina C și acționează pentru a păstra nivelul optim de hidratare a pielii și a menține bariera naturală intactă și protejată împotriva factorilor de mediu.

Clinical Ceramide-Enriched Firming Moisturizer protejează filmul hidrolipidic al epidermei, menține nivelul optim de hidratare și oferă fermitate în timp ce repară și fortifică bariera naturală a pielii împotriva daunelor cauzate de mediul extern. Este în special benefică tenului îmbătrânit, cu riduri, lipsit de fermitate și luminozitate.

Earth Sourced Antioxidant Enriched Natural Moisturizer - toate tipurile de ten

Earth Sourced Antioxidant Enriched Natural Moisturizer este o loțiune hidratantă cu 98% ingrediente naturale, cu textură lejeră, ce conține o combinație potentă de antioxidanți, antiiritanți și ingrediente reparatoare care revitalizează și catifelează pielea. Formula extra delicată este potrivită chiar și pentru bebeluşi şi copii.

Loțiunea reduce daunelor cauzate de factorii de mediu și stimulează producerea de colagen nou pentru a îmbunătăți fermitatea pielii, în timp ce calmează iritațiile și restaurează nivelul optim de hidratare. Nu conţine ingrediente de origine animală. A fost special creată pentru persoanele care preferă produse de îngrijire a pielii realizate din ingrediente naturale dovedite sigure şi eficiente.

Clear Oil-Free Moisturizer - ten mixt, ten gras

Clear Oil-Free Moisturizer este o loțiune hidratantă cu textură lejeră, special formulată pentru tenul afectat de acnee sau cu tendințe acneice. Complexul de ingrediente reparatoare și nutritive elimină deshidratarea cauzată de tratamentele anti-acnee și acționează pentru a corecta problemele specifice tenului acneic: calmează roșeața, ajută la estomparea petelor și ameliorează erupțiile și porii dilatați.  Formula avansată se absoarbe imediat în piele, nu lasă peliculă grasă pe suprafața pielii și nu blochează porii. Nu conține uleiuri și siliconi.

Skin Balancing Invisible Finish Moisture Gel - ten mixt, ten gras

Skin Balancing Invisible Finish Moisture Gel este un gel hidratant ideal pentru pielea cu pori dilatați, puncte negre, exces de sebum, fiind alegerea potrivită pentru hidratarea pielii cu acnee sau dermatită seboreică. Conține niacinamide, eficient în reducerea porilor dilatați, ingrediente anti-aging, antioxidanți și ingrediente reparatoare care ameliorează vizibil textura și culoarea pielii.

Resist Anti-Aging Clear Skin Hydrator - ten normal, mixt sau gras

Resist Anti-Aging Clear Skin Hydrator este o loțiune cu textură lejeră, ideală pentru persoanele care se confruntă cu semne de îmbătrânire a pielii, dar și imperfecțiuni sau tendințe acneice. Este un produs hidratant anti-aging, conceput special pentru ameliorarea ridurilor şi altor semne de îmbătrânire a pielii, pentru ameliorarea porilor dilatați și îmbunătățirea texturii și culorii pielii, cu avantajul suplimentar de a reduce petele cauzate de acnee.

Antioxidanţii puternici, niacinamide, vitamina C şi ingredientele reparatoare stimulează producţia de colagen, ameliorează ridurile și efectele negative cauzate de factorii de mediu.

Calm Moisturizer Normal to Oily Skin - ten normal, mixt sau gras

Calm Restoring Moisturizer Normal to Oily Skin asociază un complex de ingrediente hidratante cu textură lejeră, extracte de plante cu proprietăți calmante, antioxidanți și ingrediente reparatoare ce acționează pentru a îmbunătăți textura pielii.

Loțiunea calmează și hidratează imediat pielea, în timp ce reduce iritația și roșeața pielii sau simptomele rozaceei, fără a lăsa peliculă grasă pe suprafața tenului. Se absoarbe imediat în piele, împrospătează și revitalizează pielea, în timp ce netezește și lasă tenul cu aspect luminos. Redă suplețea pielii deshidratate și iritate și restabilește senzația de confort în timp ce restaurează filmul hidrolipidic al epidermei.

Calm Restoring Moisturizer Normal to Dry Skin - ten normal sau uscat

Calm Moisturizer Normal to Dry Skin este o cremă hidratantă reparatoare formulată pentru pielea sensibilă, intolerantă, reactivă, cu iritații și/sau simptome ale rozaceei. Oferă hidratare în profunzime, de lungă durată, în timp ce calmează roșeața pielii și contribuie la refacerea barierei naturale a pielii. Complexul de ingrediente reparatoare, ingrediente calmante și antioxidanți redă suplețea pielii uscate și iritate și restabilește senzația de confort.

 

Resist Barrier Repair Moisturizer - ten normal sau uscat

Resist Barrier Repair Moisturizer este o loțiune hidratantă cu textură lejeră, de loțiune non grasă, conține retinol și alte ingrediente anti-aging eficiente în reducerea vizibilă a liniilor fine și îmbunătățirea fermității pielii.

Complexul unic de antioxidanți și antiiritanți, ajută la repararea și reducerea distrugerilor celulare cauzate de factorii de mediu, întărește și repară bariera naturală a pielii și redă suplețea pielii uscate. Resist Barrier Repair Moisturizer este potrivită și tenului mixt în anotimpul rece, când apare deshidratarea și uscăciunea pielii din cauza factorilor de mediu.

Resist Intensive Repair Cream - ten uscat sau foarte uscat

Resist Intensive Repair Cream hidratează pielea în profunzime, în timp ce ameliorează aspectul ridurilor și liniilor fine și îmbunătățește vizibil fermitatea și textura pielii. Ingredientele reparatoare și antioxidanții, împreună cu peptidele și retinolul, revitalizează aspectul tenului tern și oferă luminozitate pielii.

Skin Recovery Replenishing Moisturizer - ten uscat sau foarte uscat

Skin Recovery Replenishing Moisturizer este o cremă hidratantă potrivită tenului uscat, ideală pentru persoanele care preferă texturi mai consistente. Este în special benefică pielii uscate și deshidratate, afectată de factorii de mediu. De asemenea este potrivită tenului uscat, cu eczeme sau dermatite. Hidratează intens, hrănește și revitalizează pielea cu ajutorul complexului de emolienți, peptide anti-aging, antioxidanți și ingrediente reparatoare.

Omega+ Complex Moisturizer - ten normal sau uscat

Omega-Complex-Moisturizer

Omega+ Complex Moisturizer este o cremă hidratantă cu textură aerată care se absoarbe imediat în piele și oferă protecție și hidratare de lungă durată. Formula conține un complex de ingrediente naturale, acizi grași Omega 3, 6 și 9, ceramide și antioxidanți din plante care acționează împreună pentru a repara și întări bariera naturală a pielii. Transformă tenul uscat, fragil și tern în ten luminos, hidratat și mai puțin sensibil.

Omega+ Complex Moisturizer este formulată pentru pielea deshidratată, lipsită de vitalitate, chiar sensibilă, cu descuamări sau cu semne de îmbătrânire prematură. Este ideală pentru tenul normal sau uscat, dar poate fi folosită și pe tenul mixt, pe zonele unde pielea este uscată, deshidratată sau sunt prezente descuamări.

Clinical Ultra-Rich Moisturizer - ten uscat sau foarte uscat

Clinical Ultra-Rich Moisturizer este o cremă hidratantă formulată pentru tenul sensibil și intolerant, fiind alegerea potrivită pentru hidratarea pielii foarte uscate, cu eczemă sau dermatită atopică. Este perfect pentru ameliorarea aspectului pielii intolerante, deshidratate și descuamate. Are o formulă specializată pentru a ameliora uscăciunea profundă a tenului și a preveni deshidratarea pielii timp de 12 ore. Este cel mai hidratant produs din gama Paula’s Choice.

Cu textură cremoasă și emolientă, cu conținut ridicat de uleiuri vegetale, extracte de plante și antioxidanți, are proprietăți calmante și reparatoare în timp ce oferă confort imediat pielii uscate, predispuse la eczemă sau prurit.

PC4Men Nighttime Repair - pentru tenul bărbaților

PC4Men Nighttime Moisturizer

PC4Men Nighttime Repair  este potrivită bărbaților care doresc să prevină și să reducă semnele îmbătrânirii pielii, să elimine uscăciunea pielii și să obțină un ten mai sănătos, cu aspect mai tânăr. Ideal pentru tenul normal, mixt sau puțin uscat.

Resist Anti-Aging Eye Gel - toate tipurile de ten

Resist Anti-Aging Eye Gel este un produs cu beneficii multiple, formulat pentru a îmbunătăți vizibil aspectul ochilor obosiți și semnele de îmbătrânire a pielii din jurul ochilor. Conține antioxidanți anti-aging, peptide, niacinamide și ingrediente reparatoare care oferă un aspect mai neted, mai ferm și mai luminos pielii.

Resist Anti-Aging Eye Gel îmbunătățește semnele cauzate de oboselă: ochi umflați, cearcăne inestetice și pungi sub ochi, pentru o privire luminoasă și odihnită. Formula este concepută pentru a revitaliza pielea din zona delicată a ochilor, extractele de plante cu rol antioxidant calmează și protejează pielea împotriva factorilor de mediu, inclusiv de efectele vizible ale poluării în timp ce repară și întăresc bariera naturală a pielii.

Resist Anti-Aging Eye Cream - toate tipurile de ten

Resist Anti-Aging Eye Cream este o cremă pentru ochi, cu textură de balsam onctuos, special formulată pentru pielea foarte uscată din jurul ochilor, cu riduri. Este benefică în special pielii uscate și deshidratate și este potrivită pentru pielea sensibilă și/sau iritată.

Acționează pentru a îmbunătăți aspectul multiplelor semne de îmbătrânire a pielii, inclusiv uscăciune severă, ridurile și lipsa fermității pielii. Formula fără parfum este concepută pentru a fi extrem de eficientă, dar în același timp este blândă și nu irită zona delicată a ochilor.

Clinical Ceramide-Enriched Firming Eye Cream - toate tipurile de ten

Clinical Ceramide-Enriched Firming Eye Cream este o cremă pentru ochi cu beneficii anti-aging, cu formulă concentrată în ingrediente reparatoare și hidratante: o combinație unică de cinci ceramide, retinol și patru tipuri de vitamina C care acționează pentru a păstra nivelul optim de hidratare al epidermei și a menține bariera naturală intactă.

Clinical Ceramide-Enriched Eye Cream infuzează pielea cu retinol, ceramide concentrate, antioxidanți, acid hialuronic și peptide pentru a îmbunătăți vizibil aspectul, culoarea, nivelul de hidratare, fermitatea și vitalitatea pielii din jurul ochilor. Cu aplicări zilnice vei putea obține o piele mai fermă, mai netedă, cu aspect mai tânăr, iar hiperpigmentările de sub ochi sunt mai puțin vizibile.

Omega+ Complex Eye Cream - toate tipurile de ten

Omega+ Complex Eye Cream este formulată pentru zona ochilor, pentru a reduce vizibil primele semne de îmbătrânire a pielii: deshidratare, linii fine, aspect tern. Conține un complex de ingrediente nutritive într-o textură lejeră, care repară bariera naturală a pielii, reduce liniile fine și oferă luminozitate.

Acizii grași Omega 3, 6, 9, împreună cu ceramidele, amino acizii, antioxidanții din plante și niacinamide îmbunătățesc nivelul de hidratare și elasticitate al pielii în timp ce calmează iritația și ameliorează aspectul cearcănelor.

Când se folosesc cremele, gelurile și loțiunile hidratante?

Produsele hidratante fără protecție solară sunt formulate pentru aplicare seara. Pe timpul zilei este necesar să hidratezi pielea cu ajutorul unui produs cu protecție solară (SPF 30 sau mai mare), iar dacă simți nevoie de extra hidratare poți aplica dimineața, crema ta hidratantă, înainte de aplicarea protecției solare.

Am nevoie de o cremă specială pentru zona ochilor?

Nu. Toate cremele noastre hidratante și serurile pot fi aplicate și în jurul ochilor. Este posibil ca pielea din jurul ochilor să aibă nevoi speciale, iar cremele hidratante clasice să nu ofere soluția completă pentru îngrijirea zonei ochilor.

Care este diferența între cremele Paula’s Choice formulate pentru ochi?

Omega+ Complex Eye Cream – Textură de loțiune lejeră care se absoarbe imediat în piele și elimină deshidratarea în timp ce ameliorează primele semne de îmbătrânire a pielii. Majoritatea ingredientelor incluse în formulă sunt naturale.

Resist Anti-Aging Eye Cream – Textură de balsam cremos, acționează ca o mască pentru ochi pe timpul nopții, ideală pentru pielea foarte uscată, cu semne de îmbătrânire.

Resist Anti-Aging Eye Gel – Textură de gel și aplicator de special de metal cu efect răcoritor, ideal pentru a estompa semnele cauzate de oboseală: ochi umflați, cearcăne. Pe termen lung, oferă luminozitate și ajută la reducerea liniilor fine.

Clinical Ceramide-Enriched Firming Eye Cream – Textură de loțiune cremoasă, formulată pentru ameliorarea semnelor avansate de îmbătrânire a pielii, inclusiv lipsa fermității și petele. Are cea mai avansată formulă, cu beneficii anti-aging superioare.

Pot aplica seara crema cu protecţie solară pentru hidratarea pielii?

Nu recomandăm folosirea cremei hidratante cu protecţie solară pe timp de noapte, deoarece filtre solare nu sunt necesare noaptea și nu oferă alte beneficii pentru piele. Filtrele solare reprezintă o concentrație destul de mare în produsele cosmetice, aplicarea produselor cu SPF seara privează pielea de ingredientele benefice pe care le conțin produsele fără SPF.