Reduceri de la 15% la 30%, transport gratuit la 250 lei, cadouri la alegere Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Categorii

Cum funcționează produsele din gama Defense?

Nu doar radiațiile UV cauzează daune celulare la nivelul pielii, factorii nocivi sunt de asemenea cauza apariției semnelor de îmbătrânire prematură a tenului: culoare neuniformă, aspect tern, piele deshidratată și pori congestionați. Expunerea zilnică la diverse forme de poluare accelerează apariția semnelor de îmbătrânire a pielii chiar și la 20 de ani!

Paula's Choice Defense Line

Cea mai bună formă de îngrijire a pielii este apărarea, folosind produse cu ingrediente ale căror efecte întrerup cascada de daune celulare cauzate de factorii de mediu. Indiferent că locuiești în oraș sau în zone rurale, pielea ta are nevoie de protecție împotriva factorilor de mediu – de aceea Paula’s Choice a formulat gama DEFENSE, care include amestecuri exclusive de ingrediente anti-poluare (Anti-Pollution Factors – APFs).

Repararea daunelor factorilor poluanți

Ultimele cercetări au dovedit că un cocktail de antioxidanți potenți împreună cu ingrediente nutritive, reparatoare și iluminante este soluția pentru a reduce semnele de îmbătrânire cauzate de cei mai dăunători cinci factori de mediu: noxele produse de automobile, fumul, smog-ul, impuritățile și toxinele din aer și lumina albastră emisă de dispozitivele electronice cu ecran.

Linia Defense include amestecuri APFs în formule, ingrediente pentru uniformizarea culorii pielii, decongestionarea porilor, estomparea micilor imperfecțiuni și hidratare. Este o gamă simplă cu produse potente, potrivite pentru toate tipurile de ten.

Rutina Defense în trei pași (curățare, exfoliere/reparare, hidratare de zi și de seară) are ca scop apărarea pielii împotriva factorilor poluanți și repararea daunelor vizibile pentru ca tenul tău să aibă o culoare mai uniformă cu aspect neted și luminos. În timp, linia Defense întărește bariera naturală a pielii pentru ca aceasta să fie mai puțin afectată de mediul extern.

Produsele din gama Defense

Pasul 1: Curăță
Defense Hydrating Gel-to-Cream Cleanser

Un complex de trei ingrediente active (ceai verde, lemn dulce și soia) ajută la neutralizarea poluanților de pe suprafața pielii și îndepărtează impuritățile cu blândețe. Produsul de curățare cu textură catifelată este un gel răcoritor care se transformă în spumă cremoasă la contact cu apa. Se limpezește complet de pe piele, nu conține sulfați, lasă pielea catifelată și curată.

Pasul 2: Purifică
Defense Antioxidant Pore Purifier

Ser cu textură de gel lichid, conține acid salicilic (0.5%) și un derivat de cialeza dica cu efecte de estompare a petelor și reducerea imperfecțiunilor minore. Serul conține un amestec de antioxidanți și ingrediente reparatoare (niacinamide, ceramide, vitamina C) care întăresc bariera naturală a pielii și protejează pielea împotriva factorilor de mediu. Se aplică dimineața și/sau seara, înainte de crema hidratantă.

Pasul 3 (Dimineața): Protejează
Defense Essential Glow Moisturizer SPF 30 

Loțiune hidratantă cu textură lejeră, protejează pielea de radiațiile solare cu ajutorul filtrelor minerale (titanium dioxide și zinc oxide). Amestecul de peptide și 12 antioxidanți (vitamine, extracte de plante) opresc daunele cauzate de lumina albastră, iar cocktailul de ingrediente inhibitoare de melanină (resveratrol, niacinamide, vitamina C, kojic dipalmitate, lemn dulce) îmbunătățesc vizibil luminozitatea și uniformizează culoarea pielii.

Pasul 4 (Seara): Hidratează
Defense Nightly Reconditioning Moisturizer

Gel souffle concentrat, cu ingrediente reparatoare și nutritive, netezește liniile fine, uniformizează culoarea pielii și ajută la reducere erupțiilor cutanate. Conține peptide, ceramide, vitamine și antioxidanți, repară și întărește bariera naturală a pielii, hidratează și estompează semnele cauzate de factorii poluanți.

Produse recomandate