15-25% reducere la niacinamide și cadou mini SPF la alegere + Transport gratuit la oricare 3 mini SPF Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Categorii

Cum să ai o piele mai frumoasă în doar 5 minute?

/

Chiar dacă nu crezi, este posibil să ai o piele mai frumoasă chiar și când ai mai puțin de 5 minute de alocat îngrijirii tenului, urmând doar câțiva pași simpli.

Pentru majoritatea dintre noi, activitatea zilnică începe cu mult înainte de a ajunge efectiv la birou, școală sau întâlniri. Nu contează însă cât de presați de timp suntem, îngrijirea pielii nu trebuie neglijată nici măcar atunci când avem un program încărcat. Află ce poți face pentru a avea o piele mai frumoasă când ești presată de timp:

Primul pas: O rutină de îngrijire bine pusă la punct

Păstrează toate produsele de îngrijire într-un loc special amenajat, care sa conțină inclusiv dischete de bumbac și bețișoare de urechi. Pentru orice eventualitate, ține balsamul de buze și exfoliantul/crema de corp pe noptieră, astfel încât să le aplici chiar înainte de culcare. Dacă dimineața te trezești devreme și ai programul încărcat, nu înseamnă că este un pretext suficient pentru a sări peste îngrijirea personală. A ști exact ce trebuie să faci, când și de ce, te va ajuta să îți organizezi eficient timpul și să urmezi pașii de îngrijire personală.

Produsele multi-funcționale te pot ajuta să economisești timp

  • folosește dimineața o cremă hidratantă care să includă și filtre solare, ca să nu mai fie nevoie de un produs separat. Poți folosi chiar aceeași cremă hidratantă dimineața și seara, dacă fondul de ten și pudra conțin filtre solare (mai mari de SPF 25)
  • un balsam de buze bine formulat poate fi folosit și pentru coate și călcâie sau pe orice zona foarte uscată de piele
  • folosește produsul de curățare solubil în apă cu o muselină – este singurul scrub de care ai nevoie
  • un toner bine formulat poate îndepărta ultimele urme de machiaj, în timp ce furnizează pielii antioxidanți și ingrediente reparatoare
  • dacă ai o cremă hidratantă bine formulată, folosește-o și în zona ochilor fără grijă. Este valabil și pentru gât și decolteu!
  • Exfoliantul de față poate fi aplicat și pe coate sau decolteu pentru a face zona respectivă să arate mai tânără

Nu îndepărta machiajul cu șervețele demachiante

Folosirea unui produs de curățare solubil în apă ar trebui să îndepărteze eficient machiajul. Ultimele urme de machiaj pot fi îndepărtate cu o cantitate mică de demachiant. Pe lângă economisirea de timp, eliminarea acestui pas te va ajuta și să nu agresezi pielea. Agresarea mecanică a pielii poate degrada fibrele de elastină, făcând pielea să își piardă tonusul. Gândește-te la femeile care poartă cercei grei și cum lobul urechii începe să se întindă. Rezultatul este consecința greutății care atârnă constant, întinzând pielea.

Folosește doar produsele esențiale

În funcție de tipul de ten, produsele de care ai nevoie pot varia. Deși nu vrei să omiți vreun pas important, măștile faciale de exemplu sunt opționale (și consumatoare de timp) și nu sunt necesare pentru o obține piele sănătoasă.
Citește mai multe din articolul: Măștile faciale sunt opționale»

Bineînțeles, produsele contează!

Chiar dacă alegi să îți formezi o rutină de îngrijire cu produse de la Paula’s Choice sau de la alte branduri, cheia pentru rezultate este să te asiguri că produsele pe care le folosești sunt bine formulate, fără ingrediente iritante și cu o textură potrivită pielii tale.
Citește mai multe din articolul: Iritația: cel mai mare dușman al tenului»