10% reducere la cel mai scump full size din coș + cadouri Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Categorii

Exfolianții Paula’s Choice cu BHA (acid salicilic)

Toţi exfolianţii noştri BHA pot fi folosiţi pe orice tip de ten, dar alegerea celui care ţi se potriveşte cel mai bine (sau cel puţin a celui cu care să începi) depinde de câţiva factori cheie – textura produsului, concentraţia şi nevoile specifice tipului tău de ten și, bineînţeles, cum se încadrează în restul rutinei tale de îngrijire.

Paula’s Choice Skincare este cunoscută în lume pentru suita de exfolianţi BHA (beta hydroxy acid – acid salicilic), un produs cu beneficii multimple, în special pentru tenul gras, cu tendințe acneice sau pori blocați. Am formulat mai mult de 10 exfolianți cu acid salicilic, fiecare având caracteristici unice.

De ce este important să foloseşti un exfoliant BHA

Pe măsură ce îmbătrânim şi datorită expunerii neprotejate la soare, celulele moarte nu se exfoliază natural ci se acumulează în aglomerate. Acumulările duc la apariţia pielii uscate, terne, aspre, cu imperfecțiuni şi pori blocaţi.

Acidul salicilic este unul dintre cele mai eficiente ingrediente cu acţiune rapidă pentru a trata o varietate de probleme ale pielii. Acest tip de acid exfoliază adânc în interiorul porilor, nu doar în straturile superioare ale pielii, ajută la diminuarea cantității de sebum, netezește imperfecțiunile, reduce aspectul porilor dilatați și erupțiile.

Are proprietăți calmante, reducere roșeața și este potrivit pentru pielea ce prezintă simptome ale rozaceei. Acidul salicilic este ideal pentru tenul normal, mixt sau gras, dar poate fi aplicat pe orice tip de ten, cu aceleași beneficii. Este potrivit și pentru tenul afectat de milia. Rezultatul este o piele netedă, hidratată şi radioasă!

Cele mai importante beneficii ale acidului BHA (acid salicilic) sunt următoarele:

– exfoliază celulele moarte de pe suprafaţa pielii şi din interiorul porilor pentru a diminua pustulele, punctele negre şi a debloca porii
– calmează iritațiile pentru a minimiza roşeaţa pielii
– îmbunătățește nivelul de hidratare şi netezește pielea pentru a scăpa de aspectul aspru
– revitalizează luminozitatea naturală a pielii
– îmbunătăţește aspectul neuniform (ajută la estomparea petelor, imperfecținilor minore și estomparea porilor dilatați)
– diminueze liniile fine şi ridurile, îmbunătățește fermitatea pielii (prin stimularea neocolagenului)

Cum se aplică produsele cu acid salicilic

Indiferent de exfoliantul BHA pe care îl alegi, îl poţi aplica pe faţă, gât, zona decolteului sau oriunde pe corp o dată pe zi. Va fi nevoie să experimentezi ca să vezi ce frecvenţă săptămânală de aplicare ţi se potriveşte.

Când foloseşti BHA pe ten, aplică după cleanser şi toner, pe pielea uscată şi apoi continuă cu restul rutinei de dimineaţă sau seară. Dimineața ultimul produs pe care trebuie să-l aplici pe piele este un produs cu factor de protecţie solară 30 sau mai mare. Este un pas esenţial pentru a obţine cele mai bune rezultate de la rutina de îngrijire a pielii, fără de care nu putem avea o piele sănătoasă.

Exfolianți Paula’s Choice cu 1% BHA

Calm Redness Relief 1% BHA Lotion Exfoliant: cel mai blând exfoliant BHA, perfect pentru a calma roşeaţa şi alte semne de sensibilizare a pielii. Această loţiune cu textură lejeră conține o mulţime de ingrediente calmante. Este potrivită tuturor tipurilor de ten, ideală pentru tenul foarte sensibil predispus la roşeaţă și este potrivită și pentru tenul cu simptome ale rozaceei.

Exfolianţi Paula’s Choice cu 2% BHA

Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant: cel mai bine vândut produs Paula’s Choice, cu o formulă potrivită tenului gras sau mixt, îmbunătăţeşte imperfecțiunile minore, textura pielii, pielea deshidratată, punctele negre, pustulele şi porii dilataţi. Conţine un ingredient care ajută ca BHA-ul să pătrundă mai adânc şi să acţioneze mai rapid, în timp ce îmbunătățește hidratarea pielii, pentru a obține o piele cu aspect luminos (este şi preferatul Paulei).

Skin Perfecting 2% BHA Lotion Exfoliant: loţiune uşoară, cu textură mătăsoasă, potrivită pentru tenul normal spre uscat. Textura hidratantă încetineşte absorbţia BHA-ului pentru rezultate moderate, dar sigure, încă un motiv pentru care este potrivită pentru tenul uscat, cu imperfecțiuni, pori blocați sau descuamări.

Skin Perfecting 2% BHA Gel Exfoliant: gel cu textură mătăsoasă, hidratantă, formulat pentru toate tipurile de ten, ideal pentru ten normal spre mixt sau ten gras. Dacă preferi o textură de gel, hidratantă, acesta este BHA-ul potrivit pentru tine!

Resist Daily Pore-Refining Treatment 2% BHA are textură lichidă și oferă beneficii anti îmbătânire datorită antioxidanţilor, ingredientelor hrănitoare şi reparatoare. Acestea acționează împreună cu acidul salicilic pentru a estompa aspectul ridurilor şi pentru a schimba aspectul tern al pielii şi pierderea fermităţii. Este perfect pentru tenul normal, gras sau mixt care prezintă semne de îmbătrânire, pustule și pori blocaţi sau dilataţi.

Clear Regular Strength Anti-Redness Exfolianting Solution 2% Salicylic Acid este formula noastră ultra-lejeră pentru pielea predispusă la acnee, indiferent de tipul de ten. Este formulat cu un pH mai mare decât varianta Extra Strength pentru o exfoliere mai blândă, fiind astfel potrivit și tenului sensibil. Formula conţine ingrediente speciale pentru a calma rapid roşeaţa care însoţeşte acneea. Alege această variantă dacă ai acnee uşoară, moderată sau ocazională şi puncte negre.

Clear Extra Strength Anti-Redness Exfolianting Solution 2% Salicylic Acid este identic ca formulă cu Skin Perfecting 2% BHA Liquid, fiind extrem de eficient pentru acnee şi puncte negre. Curăță porii și netezește imperfecțiunile și este potrivit chiar și tenului afectat de acnee, de aceea a fost inclus in gama Clear Anti Acnee. Acest produs are o doză mare de ceai verde și un antioxidant care calmează roşeaţa.

Exfolianţi Paula’s Choice pentru corp

2% BHA Body Smoothing Spot Exfoliant  este un produs hidratant pentru corp, cu textură lejeră, catifetală, potrivit pentru orice tip de piele. Îmbunătățește considerabil imperfecțiunile, estompează erupțiile, porii blocați și ajută la diminuarea simptomelor cauzate de keratosis pilaris.

De ce exfolianții Paula’s Choice sunt diferiți

La Paula’s Choice Skincare, formulăm fiecare produs, inclusiv exfolianţii BHA, pe baza cercetărilor ştiinţifice susţinute de studii. Avem mai multe variante de exfolianți cu concentraţie de 1%, 2% sau concentraţii mai mari pentru probleme mai serioase sau pentru aplicarea doar pe zonele cu probleme.

Trebuie luată în seama şi problema acidității formulei – pentru ca un exfoliant BHA să fie eficient trebuie să aibă pH între 3 şi 4 – factorul magic pentru o exfoliere blândă şi eficientă care aproape peste noapte îţi va oferi rezultatele pe care toţi vrem să le avem!

Ţinând cont de beneficiile de mai sus, nu este de mirare că exfolianţii BHA sunt printre cele mai apreciate produse ale noastre. La fel ca și în cazul celorlalte produse Paula’s Choice Skincare, exfolianţii BHA nu au parfum în formulă şi nu conţin ingrediente care să sensibilizeze pielea cum ar fi alcool denat, witch hazel, mento, sulf, camfor sau mentă.

Produse recomandate