15-25% reducere la niacinamide și cadou mini SPF la alegere + Transport gratuit la oricare 3 mini SPF Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Categorii

Exfolianții Paula’s Choice cu BHA (acid salicilic)

Toţi exfolianţii noştri BHA pot fi folosiţi pe orice tip de ten, dar alegerea celui care ţi se potriveşte cel mai bine (sau cel puţin a celui cu care să începi) depinde de câţiva factori cheie – textura produsului, concentraţia şi nevoile specifice tipului tău de ten și, bineînţeles, cum se încadrează în rutina ta de îngrijire zilnică.

Calm 1% BHA Sensitive Skin Exfoliant - toate tipurile de ten

Cel mai blând exfoliant BHA, perfect pentru a calma roşeaţa şi alte semne de sensibilizare a pielii. Această loţiune cu textură lejeră conține o mulţime de ingrediente naturale cu rol antioxidant și calmant pentru piele. Este potrivit pentru toate tipurile de ten, special formulat pentru pielea sensibilă, cu roșeață, pori încărcați, textură și culoare neuniformă a pielii. Este de asemenea potrivit pielii care prezintă simptome ale rozaceei.

Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant - ten mixt, ten gras

Cel apreciat produs Paula’s Choice, cu o formulă potrivită tenului gras sau mixt, îmbunătăţeşte imperfecțiunile minore, textura pielii, pielea deshidratată, punctele negre, pustulele şi porii dilataţi. Conţine un ingredient care ajută ca BHA-ul să pătrundă mai adânc şi să acţioneze mai rapid, în timp ce îmbunătățește hidratarea pielii, pentru a obține o piele cu aspect luminos (este şi preferatul Paulei).

Skin Perfecting 2% BHA Gel Exfoliant - ten normal, ten mixt

Gel cu textură hidratantă, ideal pentru tenul normal și mixt. Conține antioxidanţi şi ingrediente antiiritante, calmante care întăresc rezistența pielii la factorii externi, diminuând roşeaţa şi iritaţiile minore. Indiferent de tipul de ten, dacă preferi o textură de gel, acesta este BHA-ul potrivit pentru tine!

Skin Perfecting 2% BHA Lotion Exfoliant - ten normal, ten uscat

Loţiune cu textură lejeră, hidratantă, potrivită pentru tenul normal sau uscat. Alege acest exfoliant dacă ai pori congestionați, puncte negre, erupții sau chiar simptome ale rozaceei, dar nu ai exces de sebum pe ten.

Resist Daily Pore Refining Treatment 2% BHA - ten normal, mixt sau gras

Ideal pentru tenul afectat de riduri și tendințe acneice sau pori dilatați. Formula lichidă este o alegere excelentă pentru tenul normal, mixt sau gras, cu puncte negre sau pustule și imperfecțiuni. Potrivit și pentru pielea sensibilă. Antioxidanții și peptidele prezente în formulă stimulează neocolagenul și îmbunătățesc fermitatea pielii.

Clear Extra Strength Anti Redness Exfolianting Solution 2% Salicylic Acid - ten mixt, ten gras

Este identic ca formulă cu Skin Perfecting 2% BHA Liquid, fiind extrem de eficient pentru a reduce acneea şi punctele negre. Curăță porii blocați și netezește imperfecțiunile și este potrivit chiar și tenului afectat de acnee, de aceea a fost inclus in gama Clear Anti Acnee. Acest produs are o doză mare de ceai verde, un antioxidant care calmează roşeaţa.

Clear Regular Strength Anti Redness Exfolianting Solution 2% Salicylic Acid - toate tipurile de ten

Este formula noastră ultra-lejeră pentru pielea predispusă la acnee, indiferent de tipul de ten. Este formulat cu un pH mai mare decât varianta Extra Strength pentru o exfoliere mai blândă, fiind astfel potrivit și tenului sensibil. Alege această variantă dacă ai acnee uşoară, moderată sau ocazională şi puncte negre.

2% BHA Body Smoothing Spot Exfoliant - toate tipurile de piele

Este un exfoliant pentru corp, cu ingrediente hidratante și textură lejeră, potrivit pentru orice tip de piele. Îmbunătățește considerabil imperfecțiunile, estompează erupțiile, porii blocați și ajută la diminuarea simptomelor cauzate de keratosis pilaris.

Skin Perfecting 25% AHA + 2% BHA Exfoliant Peel - toate tipurile de ten

Skin Perfecting 25% AHA + 2% BHA Exfoliant Peel este ideal pentru toate tipurile de ten, în special pentru pielea cu semne avansate de îmbătrânire și pete solare sau pori congestionați și aspect cenușiu. Este conceput pentru persoanele care doresc un produs eficient, de tip peeling, pentru utilizare acasă. Acest peeling exfoliant se clătește de pe piele după 10 minute de la aplicare și poate fi o completare ideală pentru exfolianții zilnici.

Complexul de acizi conține 2% acid salicilic și un cocktail de acizi AHA: 8,4% acid glicolic, 7,1% acid lactic, 5% acid mandelic, 2,5% acid malic și 2% acid tartric. pH-ul 3.5-3.9 este controlat pentru a rămâne în intervalul sigur și eficient de acționare.

De ce este important să foloseşti un exfoliant BHA

Pe măsură ce îmbătrânim şi datorită expunerii neprotejate la soare, celulele moarte nu se exfoliază natural ci se acumulează în aglomerate. Acumulările duc la apariţia pielii uscate, terne, aspre, cu imperfecțiuni şi pori blocaţi.

Acidul salicilic este unul dintre cele mai eficiente ingrediente cu acţiune rapidă și rezultate vizibile. Acest tip de acid exfoliază adânc în interiorul porilor, nu doar în straturile superioare ale pielii, ajută la reducerea cantității de sebum și decongestionarea porilor, netezește imperfecțiunile, reduce aspectul porilor dilatați și erupțiile.

Are proprietăți calmante, reducere roșeața și este potrivit pentru pielea ce prezintă simptome ale rozaceei. Acidul salicilic este ideal pentru tenul normal, mixt sau gras, dar poate fi aplicat pe orice tip de ten, cu aceleași beneficii. Este potrivit și pentru tenul afectat de milia. Rezultatul este o piele netedă, hidratată şi luminoasă!

Cum se aplică produsele cu acid salicilic

Indiferent de exfoliantul BHA pe care îl alegi, îl poţi aplica pe faţă, gât, zona decolteului sau oriunde pe corp o dată pe zi. Va fi nevoie să experimentezi ca să vezi ce frecvenţă săptămânală de aplicare ţi se potriveşte.

Când foloseşti BHA pe ten, aplică după cleanser şi toner, pe pielea uscată şi apoi continuă cu restul rutinei de dimineaţă sau seară. Dimineața ultimul produs pe care trebuie să-l aplici pe piele este un produs cu factor de protecţie solară 30 sau mai mare. Este un pas esenţial pentru a obţine cele mai bune rezultate de la rutina de îngrijire a pielii, fără de care nu putem avea o piele sănătoasă.

De ce exfolianții Paula’s Choice sunt diferiți

Paula’s Choice Skincare este cunoscut în lume pentru suita de exfolianţi BHA (beta hydroxy acid – acid salicilic), un produs cu beneficii multiple, în special pentru tenul gras, cu tendințe acneice sau pori blocați. Am formulat mai mult de 10 exfolianți cu acid salicilic, fiecare având caracteristici unice.

La Paula’s Choice Skincare formulăm fiecare produs, inclusiv exfolianţii BHA, pe baza cercetărilor ştiinţifice susţinute de studii. Avem mai multe variante de exfolianți cu concentraţie de 1%, 2% sau concentraţii mai mari pentru probleme mai serioase sau pentru aplicarea doar pe zonele cu probleme.

Trebuie luată în seamă şi problema acidității formulei – pentru ca un exfoliant BHA să fie eficient trebuie să aibă pH între 3 şi 4 – factorul magic pentru o exfoliere blândă şi eficientă care aproape peste noapte îţi va oferi rezultatele pe care toţi vrem să le avem!

Ţinând cont de beneficiile de mai sus, nu este de mirare că exfolianţii BHA sunt printre cele mai apreciate produse ale noastre.