Reduceri de la 15% la 30%, transport gratuit la 250 lei, cadouri la alegere Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Categorii

Îngrijire în 5 minute

/

Pentru mulţi dintre noi, dimineţile sunt mereu pe fugă, chiar înainte să ajungem la serviciu, la şcoală sau la ce avem de făcut în ziua respectivă, iar seara, suntem prea obosiţi pentru a ne dedica timp îngrijirii personale.

Deși suntem presaţi de timp nu trebuie să ne sacrificăm rutina de îngrijire. Chiar dacă ai o rutină mai complexă, poţi să o pui în practică în 5 minute şi să-ţi continui ziua urmând paşii de mai jos:

Nu aştepta între aplicări

În funcţie de tipul de ten şi de problemele cu care te confrunţi, e posibil să ai nevoie de mai multe produse. Ceea ce mulţi oameni nu realizează este că nu trebuie să aştepţi ca fiecare produs să intre în piele înainte de a-l aplica pe următorul. De exemplu, dimineaţa, încearcă rutina rapidă a Paulei. Foloseşte unul din cleanserele noastre blânde şi apoi aplică unul din tonerele skin-replenishing (nu sări peste acest pas). Imediat după, aplică unul din boostere sau un tratament special (în funcţie de nevoile tenului tău), un ser și crema pentru ochi. În timpul zilei, fără să aştepţi ca celelalte produse să intre în piele, aplică ca ultim pas un produs hidratant de zi cu factor de protecţie solară (toate produsele Paula’s Choice cu protecţie solară au funcţii multiple şi oferă atât protecţie solară, cât şi ingrediente anti-aging şi de hidratare); seara aplică produsul hidratant.

Foloseşte noptiera

O altă opţiune, pe care Paula o place, este să ţină câteva produse cheie pe noptieră. Paula foloseşte Lip & Body Treatment Balm şi 2% BHA Body Smoothing Spot Exfoliant înainte de a te pune la somn. Un mod minunat de a încheia seara! Acum eşti mult mai aproape de o piele radioasă şi buze netede!

Produse multifuncționale

La final, dar nu în ultimul rând, produsele multifuncționale te pot ajuta să economiseşti timp. Iată câteva care merită atenţie:

  • dacă ai nevoie de acoperire mică dimineaţă, încearcă un produs colorat cu factor de protecţie, precum Resist Super-Light Wrinkle Defense SPF30, pentru a-ţi unformiza tenul şi a te proteja de razele solare
  • un ser anti-aging potrivit pentru tipul tău de ten poate fi un primer bun înainte de a aplica produsele de machiaj. Obţine beneficii duble fără să dublezi efortul.
  • dacă produsul hidratant are o formulă bună poţi să-l foloseşti şi în zona ochilor. Ce aplici pe faţa ta, aplică şi pe gât şi decolteu.

Produse recomandate