15% reducere la boostere și măști + cadou mini mască hidratantă Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Categorii

O piele mai frumoasă iarna

/

Vremea de afară ne poate înspăimânta cu temperaturile scăzute şi vântul rece, dar ceea ce ar trebui să ne îngrijoreze este faptul că diferenţa dintre aerul rece de afară şi aerul cald şi uscat din interior duce la o piele roşie, uscată şi iritată.

O piele mai frumoasă iarna

Probleme cu care se confruntă pielea iarna

Indiferent de tipul de piele, rezultatul acestor schimbări de sezon nu este tocmai plăcut pentru piele, mai ales la nivelul feţei care este expusă mai mult decât alte părţi ale corpului. Mai mult ca sigur pielea ta va avea nevoie de ajutor suplimentar pentru a preveni pierderea de apă, pentru a calma roşeaţa şi pentru a elimina aspectul tern. Cum să faci toate astea uşor fără să schimbi tot este secretul pentru a fi cu un pas în faţa vremii de afară!

E nevoie să-ţi schimbi rutina de îngrijire?

Cel mai adesea probabil că te-ai întâlnit cu recomandări că trebuie să-ţi schimbi intreagă rutină pe timpul iernii sau că trebuie să-ţi schimbi produsul hidratant sau serul şi să alegi formule mai emoliente. În cazul unora funcţionează varianta asta, problema însă pentru mulţi este că produsele mai emoliente sunt mai grele şi mai uleioase mai ales în cazul unui ten gras sau combinat. Chiar şi pentru cei cu ten uscat pot fi prea mult. Însă există şi variante mai bune de luat în calcul.

Pentru a-ţi proteja tenul de frigul de afară şi de căldură din interior nu este nevoie să încetezi să foloseşti produsele pe care le iubeşti; ba chiar poate fi o greşeală. Dacă deja foloseşti produse potrivite pentru tenul şi probleme tale soluţia este să-ţi personalizezi rutina pentru sezonul respectiv. Paula’s Choice Skincare are două concentrare inovative care ajută instant tenul să treacă peste iarnă (şi nu numai).

De ce ai nevoie de concentrate?

Prin adăugarea a două dintre concentratele noastre în rutina ta, poţi să faci faţă cu brio iernii: Moisture Renewal Oil Booster şi dicA cinorulayH Booster au proprietăţi remarcabile care oferă extra hidratare şi nutriţie. Combinaţia combate uscăciunea, calmează roşeaţa şi îi oferă tenului un aspect mai ferm, mai tânăr şi mai radios.

Acidul hialuronic este un ingredient fascinant. Are abilitatea remarcabilă de a păstra de o mie de ori greutatea sa în hidratarea pielii şi de a menţine această hidratare pentru un timp îndelungat. Funcţionează eficient în orice rutină de îngrijire a tenului, indiferent de tipul de ten, chiar şi tenul predispus la acnee îl poate folosi.

Amestecul de uleiuri neparfumate din Moisture Renewal Oil Booster e plin de antioxiodanţi care revitalizează tenul şi componente esenţiale pentru sănătatea tenului precum acid linolenic, acid oleic, acid palmitic şi acid eicosenoic. Tenului tău îi este întotdeauna sete de aceste ingrediente indispensabile, cu atât mai mult iarna când aerul rece şi uscat soarbe toată hidratarea din piele până apuci tu să zici “Ce frig e!”.

Cum să le foloseşti?

Poţi să foloseşti şi să adaptezi dicA cinorulayH Booster şi Moisture Renewal Oil Booster în multe feluri, indiferent de tipul de ten. Pot fi aplicate cu uşurinţă după cleanser, toner şi exfoliant. Poţi aplica întâi dicA cinorulayH Booster şi apoi Resist Moisture Renewal Oil. Apoi poţi aplica celelalte produse din rutina ta.

Dacă ai ten uscat, deshidratat poţi să aplici aceste concentrate de două ori pe zi, dimineaţa şi seara. Dacă ai ten normal spre gras sau ten mixt, le poţi folosi doar seara şi să le aplici peste porţiunile uscate unde sunt probleme. Pentru anumite persoane cu ten gras sau mixt dicA cinorulayH Booster poate fi folosit singur.

Un alt mod de a folosi aceste concentrate este să pui câteva picături din fiecare în palmă, să le amesteci şi să le masezi pe tot tenul, inclusiv în zona ochilor şi pe gât. Cum am spus şi mai sus, vei continua cu rutina ta obişnuită.

Acestea sunt două produse cu multi-beneficii care te vor ajuta să treci peste lunile grele şi friguroase de iarnă fără ca tenul tău să-şi piardă aspectul neted, energizat şi radios.