10% reducere la cel mai scump full size din coș + cadouri Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Categorii

Produsele Paula’s Choice pentru îngrijirea corpului

Gama extinsă de produse Paula’s Choice este menită să ofere cea mai mare protecție și hidratare atât pentru ten, cât și pentru diferite zone ale corpului, cum ar fi mâinile, picioarele, buzele, coatele şi genunchii. Simte-te bine în pielea ta!

Produse hidratante pentru corp

Ultra Rich Soothing Body Butter este soluția pentru problema pielii uscate oriunde pe corp. Acest unt tratament este cel mai consistent și mai hidratant produs al nostru. Un amestec superior de antioxidanți, emolienți, anti iritanți, vitamine și unt de shea pur, transformă pielea uscată într-o piele moale și suplă. Formula este delicată cu pielea, redă vitalitatea și restaurează filmul hidrolipidic al pielii, în timp ce calmează și oferă confort imediat pielii foarte uscate și deshidratate.

Ultra-Rich Soothing Body Butter este potrivit pentru pielea uscată și foarte uscată, în special pentru pielea sensibilă și reactivă. Potrivit pentru tratarea pielii predispuse la eczeme sau dermatite, este formulat pentru a hidrata și repara în profunzime pielea deshidratată.

Care este diferența între Ultra Rich Soothing  Body Butter și Lip & Body Tratment Balm?

Principala diferenţa este textura. Untul de corp are o textură cremoasă şi moale, untoasă. Lip & Body Tratment Balm are o textură mai consistentă, oferind o senzaţie mai intensă de hidratare. O altă diferență este că untul de corp este în bază de apă, în timp ce Lip & Body Tratment Balm este conceput pe bază de ulei vegatal și nu conține apă, ceea ce îi conferă o textură mai vâscoasă, care are nevoie de mai mult timp pentru a fi absorbită în piele.

Ambele produse sunt excelente pentru a răspunde nevoilor pielii uscate şi foarte deshidratate cum ar fi: călcâie uscate, cuticule uscate, coate şi genunchi aspre. Deoarece Ultra Rich Soothing Body Butter are o textură  mai lejeră, este mai ușor de absorbit în piele și poate fi aplicat pe tot corpul . Lip & Body Tratment Balm este mai potrivit ca tratament local sau pentru buzele crăpate.

Skin-Smoothing Retinol Body Treatment foloseşte un complex specializat pe bază de retinol, antioxidanţi puternici şi ingrediente de reparare a pielii pentru hidratare intensivă şi o piele fermă pe întregul corp. Această loţiune concentrată şi catifelată are o textură bogată cu efect imediat în reparare a pielii uscate, redându-i ingredientele esenţiale pentru a se păstra hidratată şi catifelată.

Emolienţii cu rol de calmare şi uleiurile vegetale oferă hidratare de durată şi o luminozitate aparte de care te vei îndrăgosti. Ideal ca tratament al semnelor de îmbătrânire de pe gât şi decolteu, produsul este eficient în uniformizarea culorii pielii și ameliorarea simptomelor cauzate de eczeme. Skin-Smoothing Retinol Body Treatment este destinat persoanelor preocupate de îmbunătăţirea aspectului pielii uscate şi îmbătrânite de pe suprafaţa întregului corp, ajutând pielea în procesul de reparare. Potrivit pentru toate tipurile de piele.

Pielea mea este foarte uscată în unele zone. Este Skin-Smoothing Retinol Body Treatment suficient de emolient pentru mine?

Probabil că nu. Pentru pielea foarte uscată, aspră sau crăpată (cum ar fi coatele, genunchii, și călcâiele) folosește Ultra Rich Soothing Body Butter, este mult mai emolient decât loțiunea hidratantă pentru corp. Skin-Smoothing Retinol Body Treatment foloseşte un complex specializat pe bază de retinol, antioxidanţi puternici şi ingrediente de reparare a pielii pentru hidratare intensă şi o piele fermă pe întregul corp, în timp ce Ultra Rich Soothing Body Butter este cel mai consistent şi emolient produs al nostru şi este menit să ofere cea mai mare protecție și hidratare pielii uscate spre foarte uscate, cum ar fi mâinile, picioarele, coatele şi genunchii.

Daily Replenishing Body Cream conține antioxidanți, ceramide, peptide, aminoacizi și uleiuri din plante, pentru hidratare și reparare în profunzime. Formula cremoasă, aerată, are textură lejeră, se absoarbe imediat în piele și menține pielea hidratată întreaga zi.

Ingredientele active restaurează filmul hidrolipidic, îmbunătățesc fermitatea și suplețea pielii, elimină deshidratarea și întăresc bariera naturală a pielii împotriva factorilor de mediu. Fără parfum, potrivită chiar și pentru pielea foarte sensibilă, lasă pielea catifelată, cu aspect luminos și neted.

Care este diferența între Daily Replenishing Body Cream, Ultra Rich Soothing Body Butter și Skin-Smoothing Retinol Body Treatment?

Daily Replenishing Body Cream este ideală pentru hidratarea zilnică a pielii și este potrivită pentru toate tipurile de piele, chiar pielea sensibilă. Are textură cremoasă lejeră, se absoarbe în piele imediat după aplicare.

Ultra-Rich Soothing Body Butter este potrivit pentru pielea foarte uscată și aspră, în special pentru pielea sensibilă și reactivă. Potrivit pentru hidratarea pielii predispuse la eczeme sau dermatite, este formulat pentru a hidrata și repara în profunzime pielea deshidratată.

Skin-Smoothing Retinol Body Treatment este formulat pentru îmbunătăţirea aspectului pielii uscate, cu aspect îmbătrânit, de pe suprafaţa întregului corp. Are textură de loțiune lejeră, potrivit pentru toate tipurile de piele, ideal pentru hidratarea pielii decolteului.

Protecție solară pentru corp

Extra Care Non-Greasy Sunscreen SPF 50 este o cremă hidratantă bogată în antioxidanţi cu textură de loțiune lejeră, aspect final non gras și absorbție rapidă. Special concepută pentru ten şi corp, oferă protecţie solară sporită cu spectru larg pentru persoanele care petrec mult timp în aer liber. Extra Care Non-Greasy Sunscreen SPF 50 este un produs rezistent la apă timp de 80 de minute, potrivit pentru toate tipurile de piele. Produsul cu SPF 50 ‘water-resistant’ asigură protecția solară necesară chiar dacă înoți sau transpiri abundent.

Exfolianți AHA și BHA pentru corp

Skin Revealing Body Lotion 10% AHA este un exfoliant AHA pentru corp cu 10% acid glicolic și textură de loțiune hidratantă. Exfoliază celulele moarte acumulate în epidermă, ajută la uniformizarea culorii pielii și dezvăluie o piele catifelată, cu mai puține imperfecțiuni. Special formulată pentru pielea uscată de pe corp, loțiunea calmantă promovează formarea colagenului nou și îmbunătățește textura și fermitatea pielii.

Cu textură catifelată și hidratantă, exfoliantul ajută la menținerea nivelului optim de hidratare al pielii în timp ce oferă luminozitate pielii terne și previne congestionarea porilor. Reduce apariția erupțiilor și blocarea porilor, ajută la prevenirea creșterii firelor de păr sub piele și este eficient în ameliorarea simptomelor cauzate de keratosis pilaris.

2% BHA Body Smoothing Spot Exfoliant este un exfoliant BHA pentru corp cu 2% acid salicilic, cu efect de calmare a pielii, care netezește zonele aspre eliminând pielea uscată şi erupţiile de pe corp, îmbunătățind totodată fermitatea și textura pielii. Exfoliantul are textură de loțiune catifelată și hidratantă, formulă bogată în antioxidanţi dovediţi și antiiritanți puternici pentru a menţine pielea moale, netedă şi sănătoasă.

2% BHA Body Smoothing Spot Exfoliant îndepărtează celulele moarte acumulate în exces, reduce erupțiile și elimină descuamările, îmbunătățește regenerarea celulară și nivelul de hidratare al pielii, în timp ce ameliorează imperfecțiunile minore și uniformizează culoarea pielii.

Produse recomandate