Reduceri de la 15% la 30%, transport gratuit la 250 lei, cadouri la alegere Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Categorii

Soluţii pentru porii dilataţi, pustule şi semne roşii de la erupţii

/

Dacă încă te confrunți cu episoade acneice sau pete roșii rămase în urma pustulelor, pune în aplicare sfaturile de mai jos care te vor ajută să obții o piele mai netedă și mult mai curată, ameliorând porii dilatați, pustulele și semnele roșii.

Porii blocaţi şi pustulele au nevoie de acid salicilic

Primul pas: asigură-te că produsele de îngrijire pe care le folosești nu conțin iritanți. Produsele care conțin iritanți (precum uleiuri esențiale, mentă, extract de citrice sau alcool denaturat) pot cauza iritații zilnice care prelungesc timpul de vindecare și pot înrăutăți situația tenului gras. Tendințele acneice au o cauză inflamatorie – orice pas care sporește inflamația va face erupțiile mult mai dificil de tratat.

Acidul salicilic este un erou cu funcţii multiple pentru a obține un ten mai luminos şi pentru a micşora aspectul porilor dilataţi. Nu numai că exfoliază celulele moarte de la suprafaţa pielii, dar dizolvă şi impuritățile și sebumul ce duc la apariţia punctelor negre şi a pustulelor.

Recomandăm Clear Regular Strength 2% BHA, produs ce conține acid salicilic. Formula calmantă reduce roşeaţa, exfoliază şi normalizează aspectul tenului! Un produs cu adevărat eficient pentru a avea o piele mai curată.

Diminuează aspectul semnelor roşii lăsate de pustule

E frustrant să scapi în sfârşit de o pustulă mare şi deranjantă şi în locul ei să apară un semn roşu. Din fericire, semnele roșii poate fi diminuate mult mai uşor decât crezi.

Chiar dacă acidul salicilic deschide drumul pentru diminuarea porilor, poţi merge şi mai departe prin introducerea unei soluţii cu niacinamide.

Odată ce porii sunt dilatați, niacinamidele pot ameliora aspectul acestora îmbunătățind aspectul general al tenului și promovând starea acestuia de sănătate. Ia în considerare 10% Niacinamide Booster, o formulă concentrată, dar blândă, care conţine de asemenea şi antioxidanţi şi ingrediente reparatoare pentru a normaliza porii şi a-i reda pielii aspectul luminos.

Apelează la un tratament concentrat

Poate ai pus la punct o rutină de îngrijire ca la carte, dar nu ai obținut rezultate scontate – este posibil să fie nevoie de o abordare specializată pentru tratamentul punctelor negre încăpățânate sau hiperpigmentărilor care încă nu s-au estompat.

Nu te descuraja, avem câteva recomandări și pentru aceste probleme. Include în rutina de îngrijire un ser potent sau tratament localizat care să ajute pielea să se vindece mai repede. Ia în considerare produsul nostru cu 25 % Vitamina C (pentru aplicare locală) sau 1% Retinol.

Cheia pentru a obţine rezultate

Urmează sfaturile de mai sus asigurându-te că toate produsele din rutina ta sunt blânde şi nu conţin iritanţi. Evită complet scruburile dure şi periile de curăţare aspre, focusează-te pe produse de curăţare blânde.

Dacă ai nevoie de hidratare suplimentară, foloseşte doar produse lichide, fluide și geluri cu ingrediente reparatoare. Loţiunile şi cremele prea emoliente pot bloca porii şi, în mod sigur, nu vrei să ajungi în acelaşi punct.

Cel mai important este să fii perseverentă dacă vrei să vezi o transformare dramatică, să schimbi aspectul porilor dilataţi, să ai un ten mai curat şi să-ţi readuci pielea într-o stare bună. În unele cazuri, vei putea să observi aproape imediat rezultate dacă pui în practică cele de mai sus.

Produse recomandate