Reduceri de la 15% la 30%, transport gratuit la 250 lei, cadouri la alegere Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Categorii

Produsele Paula’s Choice pentru protecție solară

/

Paula’s Choice oferă o gamă extinsă de produse hidratante cu protecție solară, formulate pentru fiecare tip de ten, cu texturi, filtre solare și proprietăți diferite. Toate produsele cu filtre solare conțin ingrediente reparatoare și calmante pentru întărirea și repararea barierei naturale a pielii cât și antioxidanți pentru potențarea factorului de protecție.

Produsele hidratante cu protecție solară sunt formulate pentru aplicare dimineața și reaplicare în timpul zilei, dacă este necesar. Dacă simți nevoie de extra hidratare poți aplica dimineața crema ta hidratantă de seară, înainte de aplicarea protecției solare.

Pentru a fi protejată de soare aplică protecția solară în fiecare dimineață, indiferent de anotimp și reaplică dacă petreci mai mult de 3-4 ore expusă la lumina solară. Pentru detalii despre aplicarea protecției solare citește articolul Cum se aplică produsele cu protecție solară?

Produsele cu protecție solară sunt de două tipuri, în funcție de filtrele solare folosite în formulă:

Produse cu filtre minerale

Caracteristici: conțin unul sau ambele filtre minerale (zinc oxid și/sau titanium dioxide). Au textură mai consistentă decât filtrele sintetice.

Sunt cele mai potrivite pentru următoarele situații:

  • aplicare pe pielea copiilor (cu vârsta peste 6 luni, după consultarea pediatrului)
  • aplicare în jurul ochilor
  • ten sensibil, intolerant, ușor iritabil și/sau cu simptome de rozacee/iritații sau dacă preferi filtrele minerale

Produse cu filtre minerale pentru toate tipurile de ten

Defense Essential Glow Moisturizer SPF 30 este o cremă hidratantă pentru zi care oferă protecție solară minerală, repară și întărește bariera naturală împotriva factorilor de mediu și acționează pentru a preveni apariția prematură a semnelor de îmbătrânire: riduri, pete, ten cenușiu. Are textură de loțiune non-grasă, cu aspect final luminos și este perfectă ca bază de machiaj.

Conține un amestec exclusiv de ingrediente anti-poluare (APFs) compus din antioxidanți, vitamine și extracte de plante care neutralizează efectele poluanților și luminii albastre emisă de dispozitivele electronice cu ecran. Pentru uniformizarea culorii pielii și restabilirea luminozității naturale formula include licorice și resveratrol. Potrivită și pentru tenul sensibil.

Filtre minerale incluse în formulă: Zinc Oxide 6.12%, Titanium Dioxide 5.25%.

Produse cu filtre minerale, pentru ten normal, mixt sau gras

Calm Mineral Moisturizer SPF 30 Normal to Oily Skin este o loțiune hidratantă și reparatoare pentru zi, cu protecție solară bazată pe filtre minerale, pentru tenul normal, mixt sau gras, ideală pentru pielea ce prezintă pori dilatați, pete, iritații indiferent de cauză, extra sensibilitate, intoleranță sau simptome ale rozaceei. Dacă ai ten sensibil cu tendințe acneice, filtrele minerale sunt cea mai potrivită soluție.

Calm Mineral Moisturizer SPF 30 Normal to Oily Skin repară bariera naturală a pielii, hidratează și oferă protecție solară completă, delicată, cu ajutorul filtrelor minerale. Are textură de loțiune non-grasă, cu aspect final mat și este o bună bază de machiaj.

Filtre minerale incluse în formulă: Zinc Oxide 6%, Titanium Dioxide 2.32%.

Protecție solară colorată! Resist Super-Light Daily Wrinkle Defense SPF 30 este o loțiune hidratantă colorată, cu protecție solară și multiple beneficii anti-aging, potrivită pentru tenul mixt şi gras. Benefică în special tenului cu pori dilatați, tendințe acneice și/sau pete, ideală pentru pielea cu semne de îmbătrânire prematură. Filtrele minerale sunt soluția potrivită și pentru pielea sensibilă, iritată sau afectată de rozacee.

Resist Super-Light Daily Wrinkle Defense SPF 30 protejează împotriva apariției petelor, uniformizează culoarea pielii, redă strălucirea naturală și ameliorează ridurile și liniile fine. Pielea este revitalizată, netedă și catifelată, cu aspect final mat natural, ce se păstrează pe parcursul zilei.

Filtre minerale incluse în formulă: Zinc Oxide 13%.

Produse cu filtre minerale, pentru ten normal sau uscat

Calm Mineral Moisturizer SPF 30 Normal to Dry Skin este o cremă de zi, hidratantă și reparatoare, cu protecție solară bazată pe filtre minerale, pentru tenul normal sau uscat, ideală pentru pielea ce prezintă iritații indiferent de cauză, extra sensibilitate, intoleranță, pete solare, eczeme sau simptome ale rozaceei.

Cu textură cremoasă, îmbunătățește funcția barierei naturale pentru ca pielea să lupte împotriva sensibilității și iritației. Extracte de plante, antioxidanți și peptide calmează pielea și oferă confort tenului predispus spre roșeață și sensibilitate, în timp ce netezește și lasă pielea catifelată, cu aspect luminos.

Filtre minerale incluse în formulă: Titanium Dioxide 3.85%, Zinc Oxide 3.12%.

Skin Recovery Daily Moisturizing Lotion SPF 30 este o cremă de zi, hidratantă și reparatoare, cu protecție solară bazată pe filtre minerale, pentru tenul normal sau uscat. Este potrivită chiar și tenului normal sau uscat ce prezintă iritații indiferent de cauză, extra sensibilitate, intoleranță sau rozacee, eczemă, dermatită etc.

Filtre minerale incluse în formulă: Titanium Dioxide 3.85%, Zinc Oxide 3.12%.

Produse cu filtre sintetice

Caracteristici: conțin mai multe filtre sintetice și au textură mai fluidă decât filtrele minerale.

Produse cu filtre sintetice pentru toate tipurile de ten

Advanced Sun Protection Daily Moisturizer SPF 50 | PA++++ este concepută pentru a oferi hidratare zilnică și protecție solară cu spectru larg, sub forma unei creme cu textură lejeră care nu lasă peliculă albă pe piele. Acest produs acționează ca un scut UV și este realizat cu un amestec inovator de cinci filtre sintetice de ultimă generație, rezultând o cremă cu protecție solară hidratantă, cu aspect final luminos, potrivită pentru aplicare și reaplicarea zilnică.

Filtre sintetice incluse în formulă: Uvinul A Plus 9.5%, Octisalate 4.5%, Uvinul T 150 4%, Tinosorb M 3.5%, Tinosorb S 2.5%.

Produse cu filtre sintetice pentru ten normal, mixt sau gras

Resist Youth-Extending Daily Hydrating Fluid SPF 50 este un produs hidratant anti-aging, cu protecție solară fluidă, potrivit tenului normal, mixt și gras, ideal pentru persoanele cu pori dilatați sau congestionați și semne ale îmbătrânirii premature a pielii.

Textura non-grasă, aproape lichidă, asigură un aspect final mat natural și minimizează aspectul porilor dilatați. Ideală ca bază de machiaj, menține pielea netedă și catifelată și reduce apariția ridurilor și altor semne de îmbătrânire a pielii.

Filtre sintetice incluse în formulă: Octinoxate 7.5%, Octisalate 5%, Avobenzone 2%, Octocrylene 2%.

Clear Ultra-Light Daily Hydrating Fluid SPF 30+ este un produs fluid cu protecție solară, ce hidratează delicat, potrivit tenului normal, mixt și gras. Este ideal pentru pielea cu pori dilatați sau congestionați, acnee sau tendințe acneice. Ideală ca bază de machiaj, cu textură non-grasă, aproape lichidă, menține pielea netedă și catifelată.

Filtre sintetice incluse în formulă: Octinoxate 7.5%, Octisalate 5%, Avobenzone 2%, Octocrylene 2%.

Skin Balancing Ultra-Sheer Daily Defense SPF 30 este un produs cu protecție solară, ce hidratează delicat, potrivit tenului gras, mixt și normal. Este potrivit și pentru pielea cu pori dilatați și/sau acnee sau tendințe acneice.

Antioxidanții și ingredientele reparatoare acționează pentru a stimula producția de colagen, cu scopul de a menține fermitatea și tinerețea pielii. Are textură de loțiune non-grasă, păstrează pielea netedă și catifelată, ajută la echilibrarea cantității de sebum și este o bună bază de machiaj.

Filtre sintetice incluse în formulă: Homosalate 7%, Oxybenzone 4%, Avobenzone 3%, Octocrylene 2%.

Produse cu filtre sintetice pentru ten normal sau uscat

Resist Skin Restoring Moisturizer SPF 50 este o cremă de zi cu protecție solară, pentru tenul normal sau uscat, ideală pentru persoanele care doresc să repare și să prevină semnele de îmbătrânire a pielii. Cu textură cremoasă, îmbunătățește funcția barierei naturale pentru ca pielea să lupte împotriva factorilor de mediu în timp ce netezește și lasă pielea catifelată, cu aspect luminos.

Filtre sintetice incluse în formulă: Octinoxate 7.5%, Homosalate 5%, Octisalate 5%, Oxybenzone 5%, Avobenzone 3%

Produse de machiaj cu protecție solară

Smoothing Primer Serum SPF 30 este un primer potrivit pentru toate tipurile de ten și compatibil cu orice fond de ten. Este formulat special pentru a îmbunătăți aplicarea, aspectul și rezistența pe piele a fondului de ten și pentru a reduce și ameliora semnele de îmbătrânire a pielii.

Filtre sintetice incluse în formulă: Octinoxate 6%, Homosalate 4%, Octisalate 4%, Avobenzone 2%.

Produse recomandate