15% reducere la hidratare pentru ten, corp și ochi + cadou mini ser cu retinol Detalii ofertă
Intră în cont Coș 0

Niciun produs în coș

Categorii

Rutina anti-aging cu produsele Paula’s Choice

Rutina anti-aging presupune folosirea unor produse ce conțin ingrediente dovedite în reducerea și ameliorarea semnelor îmbătrânirii pielii.

Probleme specifice tenului cu semne de îmbătrânire ale pielii: linii fine și riduri (în zona ochilor, pe frunte, în zona intersprâncenoasă, în jurul gurii), lipsa fermității și elasticității pielii, culoare neuniformă, pete, ten cu aspect tern și cenușiu.

Rutina de îngrijire împotriva îmbătrânirii pielii este rutina în 5 pași (curățare, exfoliere, toner și ser, hidratare/protecție solară), cu ajutorul produselor special concepute pentru a reduce și ameliora semnele de îmbătrânire ale pielii. Cel mai important pas este folosirea protecției solare în fiecare zi din an, indiferent de anotimp.

Îngrijirea pielii în cinci pași – rutina anti-aging

Ten mixt sau gras

Dimineața:

Pasul 1. Curăță tenul cu Resist Perfectly Balanced Foaming Cleanser.

Pasul 2. Aplică tonerul Resist Weightless Advanced Repairing Toner.

Pasul 3. Hidratează și protejează pielea de radiațiile solare. Aplică SPF 30 sau mai mare în strat generos, cu 20 de minute înainte de a ieși din casă. (Aplică și pe gât și decolteu, daca pielea este expusă luminii solare). Încearcă Resist Daily Hydrating Fluid SPF 50 sau Resist Super Light Daily SPF 30 (protecție solară colorată).

Seara:

Pasul 1. Curăță tenul cu Resist Perfectly Balanced Foaming Cleanser. Daca ai folosit machiaj în timpul zilei, încearcă demachiantul Paula’s Choice pentru ten Perfect Cleansing Oil.

Pasul 2. Aplică tonerul Resist Weightless Advanced Repairing Toner.

Pasul 3. Exfoliază celulele moarte și curăță porii în profunzime cu Resist Daily Pore-Refining Treatment 2% BHA. Aplică în strat subțire, nu limpezi.

Pasul 4. Aplică serul concentrat cu antioxidanți Resist Ultra-Light Antioxidant Concentrate Serum

Pasul 5. Hidratează pielea cu loțiunea Resist Anti-Aging Clear Skin Hydrator, aplică pe toată fața, chiar și în jurul ochilor.

Ten normal sau uscat

Dimineața:

Pasul 1. Curăță tenul cu Resist Optimal Hydrating Cleanser.

Pasul 2. Aplică tonerul Resist Advanced Replenishing Toner.

Pasul 3. Hidratează și protejează pielea de radiațiile solare. Aplică Resist Barrier Repair Moisturizer pe zonele uscate, apoi aplică Resist Skin Restoring Moisturizer SPF 50 în strat generos. (Aplică protecția solară și pe gât și decolteu, daca pielea este expusă luminii solare).

Seara:

Pasul 1. Curăță tenul cu Resist Optimal Hydrating Cleanser

Pasul 2. Aplică tonerul Resist Advanced Replenishing Toner

Pasul 3. Exfoliază celulele moarte și curăță porii în profunzime cu Resist Daily Smoothing Treatment 5% AHA. O dată pe săptămână aplică un exfoliant cu 10% acid glicolic: Resist Advanced Smoothing Treatment 10% AHA.

Pasul 4. Aplică serul concentrat cu antioxidanți Resist Intensive Wrinkle Repair Retinol Serum.

Pasul 5. Hidratează pielea cu Resist Barrier Repair Moisturizer dacă ai ten normal  sau Resist Intensive Repair Cream dacă ai ten uscat, aplică pe toată fața, chiar și în jurul ochilor. Dacă ai semne avansate de îmbătrânire alege Clinical Ceramide-Enriched Firming Moisturizer

Personalizarea rutinei de îngrijire pentru rezultate mai bune

Poți adăuga produse complementare în rutina ta de îngrijire a pielii, în funcție de nevoile și probleme specifice tenului tău, pentru a obține rezultate mai bune. Boosterele Paula’s Choice sunt special concepute pentru a fi integrate în special în rutina anti-aging, fiecare dintre ele aduce beneficii anti-aging pielii și au formule complementare.

Poți adăuga câteva picături de booster în crema hidratantă sau serul tău, dimineața și/sau seara, poți folosi unul sau mai multe boostere în funcție de rezultatele dorite. Fiecare booster are un ingredient principal (sau combinație de ingrediente) care se adresează unei probleme specifice tenului îmbătrânit, iar formula fiecărui booster conține și alte ingrediente anti-aging cum ar fi antioxidanții, extractele de plante, vitaminele, etc.

Dacă pielea ta este lipsită de luminozitate alege C15 Super Booster, pentru îmbunătățirea ferminății alege Pro-Collagen Multi-Peptide Booster, pentru estomparea petelor încearcă C25 Super Booster, iar dacă ai riduri și piele deshidratată alege dicA cinorulayH Booster. Pentru a îmbunătăți hidratarea oferită de crema ta adaugă două picături de Moisture Renewal Oil Booster, poate fi aplicat și în jurul ochilor.

Dacă te preocupă porii dilatați și petele alege 10% Niacinamide Booster. Pentru multiple semne de îmbătrânire a pielii adaugă în rutina ta un produs cu retinol, în acest articol poți afla detalii despre produsele Paula’s Choice care conțin retinol și concentrațiile lor. Poți adăuga în rutina un booster cu retinol, 1% Retinol Booster sau Clinical 1% Retinol Treatment, aplicat o dată sau de două ori pe săptămână, seara.

Hidratarea pielii în zona ochilor

Dacă pielea din zona ochilor este extrem de uscată folosește dimineața înainte de protecția solară și seara, după crema hidratantă de seară, crema cu textură onctuoasă Resist Anti-Aging Eye Cream. Pentru toate tipurile de ten, Resist Anti-Aging Eye Gel este potrivit pentru estomparea cearcănelor cauzate de oboseasă și pentru a preveni apariția ridurilor în zona ochilor.

Tratamente anti-aging

Resist Intensive Wrinkle Repair Retinol Serum conține retinol, dacă te preocupă ridurile alege acest ser în locul serului cu antioxidanți. Dacă pielea ta este deshidratată, mai ales în anotimpul rece când pielea este mai sensibilă, combină Omega+ Complex Serum cu două picături de dicA cinorulayH Booster, aplică în fiecare seară în locul serului tău cu antioxidanți.

Radiance Renewal Mask conține arbutin și este special formulat pentru estomparea petelor, împreună cu C15 Super Booster uniformizează culoarea pielii și redă luminozitatea tenului.

Clinical Ceramide-Enriched Firming Moisturizer este o loțiune cremoasă cu beneficii anti-aging, cu formulă concentrată în ingrediente reparatoare, nutritive și hidratante. CollagenSupport Complex include o combinație unică de cinci ceramide, retinol și vitamina C și acționează pentru a păstra nivelul optim de hidratare a pielii și a menține bariera naturală intactă și protejată împotriva factorilor de mediu.

Produse recomandate